În zilele noastre conceptul de reîntoarcere la origini este unul foarte trendy. Numai bine deoarece ai de ales din cele mai frumoase nume latine de fete, foarte numeroase, armonioase și adorabile.

Care sunt cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci pentru fetița ta?

Camelia. Cu semnificația sa aparte de enoriaș sau ajutor de preot, Camelia este un nume ideal pentru fetițele foarte independente și foarte responsabile. Camelia este foarte atentă la cei din jur, mai ales la cei pe care îi iubește foarte mult.

Romana. Romana vine de la prenumele latin, Romanus. Un nume ideal pentru o fetiță fermecătoare, plină de viață, amuzantă și optimistă.

Adriana este un nume latin de fete care face referire directă la Adriatica. Cele care poartă acest nume au nevoie de foarte multă înțelegere, de afecțiune și de sprijin.

Laura. Un nume din categoria de nume latine de fete cu o semnificație aparte, ideal pentru fetițele seducătoare, foarte bune atunci când vine vorba despre strategii sau despre a conduce un grup. Laura depune foarte multe eforturi pentru a obține ceea ce vrea și este mereu plină de energie.

Julieta. Numele de Julieste este un nume foarte popular încă din Antichitate. Un nume din categoria nume latine de fete ideal pentru o persoană foarte determinată, care va  face orice pentru a-și realiza visurile.

Felicia. Felicia este legat de numele latin Felix, fiind purtat de fetițele mai misterioase, mai inaccesibile care știu însă cum să îi atragă pe cei din jur de partea lor. Sunt foarte încrezătoare în propriile lor forțe și foarte atașate de familie.

Lucia. Lucia este un nume latine de fete care vine din latinescul lux, care înseamnă lumină. Cele ce poartă acest nume sunt foarte dulci și feminine, sociabile și independente, diplomate și energice.

Sabina. Un nume de origine latină care vine de la Sabini, un vechi trib din Italia. Cele ce poartă numele de Sabina sunt foarte ambițioase și ar face orice ca să reușească să își îndeplinească visele. Sunt independente, nu suporta ca cine va să le spună ce să facă și adoră tot ceea ce ține de viață și plăcerile sale.

Aura. Aura este un nume de aur din categoria de nume latine de fete, care se va potrivi ca o mănușă fetițelor foarte fermecătoare și pline de stil. Fetele ce poartă acest nume adoră tot ceea ce ține de modă sau de estetică.

Marina. Un nume care ne duce cu gândul la mare și la domeniul maritim, ideal pentru fetițele ce au un temperament puternic, dar care sunt foarte sensibile în același timp.

Paula. Paula este inspirat de vechiul nume latinesc Paulus, care înseamnă mic. Paula este o fetiță foarte puternică și foarte autoritară, foarte muncitoare și disciplinată, dar și foarte exigentă cu ea însăși.

Florentina. Floretina este un nume latin de fete care se potrivește de minune fetelor mai sensibile care știu cum să își ascundă slăbiciunile în spatele unui zâmbet foarte frumos. Cele cu numele de Florentina sunt foarte atașate de familie și de prieteni, având nevoie de afecțiunea lor pentru a fi cele mai curajoase.

Emilia. Emilia este un nume latin de fete foarte frumos, care înseamnă rival. Ideal cu alte cuvinte, pentru fetițele deteminate, voluntare, cu o energie mai mult decât excepțională. și chiar dacă pot părea uneori puțin cam introvertite, fetițele cu numele de Emilia se descurcă excelent în arta comunicării.

Aurelia. Aurelia este mai degrabă o persoană mai matinală, după cum ne-o spune și numele său, în strânsă legătură cu aurora. Este foarte idependentă, adoră aventura și are un farmec natural fără pereche.

Hortensia. Fetițele ce poartă acest nume deosebit din categoria de nume latine de fete, sunt foarte curajoase, altruiste, care știu cum să se facă mereu apreciate. Sunt și foarte curioase și fac orice pentru a reuși tot ceea ce își propun.

Mirela. Mirela este un nume aflat în strânsă legătură cu Maria sau Miriam, ideal pentru o persoană care știe cum să îi asculte pe cei din jur și care inspiră încredere. Mirela este o fire foarte independentă, oprimistă și foarte perfecționistă.

Victoria. Forma feminină a numelui Victor, Victoria se potrivește de minune fetițelor învingătoare. Cele ce poartă acest nume sunt avide de cunoaștere, sunt curioase, independente și dinamice.  Nu se tem de dificultăți și știu ce să facă pentru a le depăși.

Lasă un răspuns