Etimologie: darul lui Dumnezeu

Sarbatoare:

 

Acest amestec de vibratii contrare pot face din Teodora o femeie duala, susceptibila de a evolua brusc de la o tendinta la alta. Teodora are o alura determinata, este activa, independenta, voluntara, curajoasa si autoritara. Sa fie oare Teodora dornica sa se protejeze de lumea exterioara afisand aceste trasaturi de caracter? Cu siguranta. Asta deoarece, sub aceasta carapace se ascunde o femeie sensibila, fragila si vulnerabila. Usor ranita de viata, Teodora se inchide in sine, se refugiaza in spatele unei aparente dure. Teodora este extrem de preocupata de propria persoana si se dovedeste a fi, in unele situatii, egoista, mandra si aroganta. Cu toate acestea, este mereu prezenta cand este nevoie de ea.

 

Acest amestec de altruism si egocentrism, de forta si fragilitate poate fi derutant la prima vedere, sa se traduca chiar printr-un comportament paradoxal. Astfel, Teodora poate face parte din asociatii umanitare si sa aiba in paralel preocupari materiale, sa se arate generoasa, intuitiva si receptiva dupa care brusc, inchisa, brutala si agresiva. Iata de ce, in momentul in care va avea un copil, Teodora il va implica in acitivitati de grup care sa ii permita sa isi dezvolte latura sociala. Jocurile de tot felul o fascineaza…

 

Realizarea personala, profesionala, materiala in special o preocupa deoarece este sensibila la tot ce este frumos, de calitate si pretios. Pe plan sentimental, Teodora este directa, onesta si autoritara, insa devotata. Partenerul sau de viata trebuie sa fie vigilent deoarece, la cea mai mica greseala, Teodora isi va scoate ghearele.

 

Destul de individualista, Teodora ar putea fi tentata de o profesie liberala, de un post in Administratie sau de un post de conducere. Iata care sunt principalele meserii de care ar putea fi tentata: politist, jurist, profesoara, ghid turistic, gestionara, contabila, medic sau avocat.

LĂSAȚI UN MESAJ