In ultimii ani, tendinta este de a alege un prenume modern pentru bebelus, numele straine fiind cele mai populare. Iata o lista a celor mai moderne prenume din lume.

Soraya. Prenumele de Soraya vine din cuvatul arab thourayya, constelatia Pleiadelor. Fetitele care poarta numele de Soraya sunt eleve model. Pentru Soraya, tot ce straluceste este atragator. Vede viata ca o sarbatoare continua si profita din plin de ea. Soraya nu este o persoana egoista.

Priscillia. Prenumele de Priscillia vine de la diminutivul latinescului priscus care inseamna vechi. Fetitele care poarta numele de Priscilia sunt prietenoase si sensibile. Natura sa intransigenta nu este pe placul tuturor. In ceea ce priveste viata sentimentala, iubirea este deosebit de importanta pentru ea si da dovada de fidelitate.

Allyson este un prenume modern, versiunea anglo-saxona a prenumelui Alice. Allyson provine de la un adjectiv germanic care semnifica de vita nobila. Fetitele care poarta numele de Allyson au un caracter puternic, sunt fermecatoare, intuitive, tandre si energice. Uneori, Allyson se dovedeste a fi capricioasa, exigenta, dezordonata si infidela. Este pur si simplu diferita de ceilalti.

Zoe este un prenume modern ce provine din grecescul zoos care inseamna viata. Fetitele care poarta numele de Zoe sunt imprevizibile. Lui Zoe ii place neprevazutul si spontaneitatea. Tandra si calma uneori, Zoe poate deveni rapid cruda si feroce. Aceasta instabilitate nu este pe placul persoanelor din jurul sau. De la ras la lacrimi, de la entuziasm la furie, de la generozitate la razbunare, am putea spune despre Zoe ca este desterminata sa epuizeze toate sentimentele umane.

Maelys este forma contractata a unui prenume compus mai vechi, Marie-Lys. Fetitele care poarta acest nume sunt lideri innascuti. Maelys degaja carisma, nu lasa pe nimeni indiferent : ori o placi, ori o urasti, una din doua. Maelys nu este o persoana superficiala, chiar din contra.

Ines Ines este versiunea spaniola a prenumelui Agnes. Provine din grecescul hagnos si semnifica pura, casta, virgina. Fetitele care poarta numele de Ines sunt gratioase, dulci si atente la nevoile celorlati. Ines stie ce vrea, de obicei obtine tot ce isi doreste.

Lasă un răspuns