Un copil vine mereu cu un plus de veselie si de culoare in viata parintilor sai. Cum ar fi insa sa te inspiri din cele mai colorate nume pentru copii pentru cele mai originale si mai frumoase nume?

Blanca. Un nume care vine din germana- blank, unde inseamna « alb stralucitor ». Un nume ideal pentru fetitele pline de viata, emotive si foarte curioase.

Bleuenn. Un nume ideal pentru fetitele sensibile si foarte fermecatoare. Dar daca iubesti la nebunie culoare albastra, numele Neela, de origine indiana, te va seduce cu siguranta.

Zohra. Zohra inseamna in limba araba alb. Dar este si numele une flori minunate si al planetei Venus in araba, care simbolizeaza lumina si frumusetea. In plus, steaua Zohra este simbolul luminozitatii.

Rose. Rose sau varianta sa Rosa este un nume din ce in ce mai popular. Vine din latinescul Rosa care inseamna trandafir. Fetitele ce poarta acest nume sunt foarte calme si foarte devotate.

Violeta. Iata un nume foarte frumos dar si o floare la fel de frumoasa. Violeta este un nume mai vechi, care simboliza senzualitatea si dulceata, destul de rar, care incepe sa fie din ce in ce mai popular. Un nume perfect pentru fetitele agile si foarte silitoare. Variantele de Lola si de Viola sunt la fel de frumoase.

Olivia. Olivia este un nume ideal pentru feititele mai intuitive si mai dinamice, dotate cu o inteligenta superioara.

Malvina. Malvina este un nume care in latina inseamna mov. Semnificatia sa este de panta neteda sau frunte neteda. Variantele sale de Melva sau de Mavina sunt la fel de frumoase.

Alba. Alba este un nume care vine din latinescul albus care inseamna alb. Un nume foarte popular in Italia si in Spania care incepe sa fie din ce in ce mai popular. Varianta de Alban pentru baieti este la fel de originala si de rara.

Flavia. Flavia este un nume care in latina inseamna « auriu ». Cele care poarta acest nume sunt foarte constiincioase, discrete si sunt cea mai placuta companie. In plus, sunt cele mai organizate si au un simt deontologic innascut.

Lasă un răspuns