Astepti cu nerabdare venirea pe lume a ingerasului tau dar nu ai ales inca numele pentru el? Cum ar fi sa alegi un nume de baieti care se termina in O? Nu stii care sunt cele mai frumoase? Vei afla in cele ce urmeaza.

Mateo. Mateo este un nume foarte frumos de origine italiana care vine din limba ebraica « mattaї » – dar si « yâh » care inseamna Dumnezeu. Deci Mateo este un nume care inseamna dar al divinitatii. Numele de Mateo este deci cea mai buna alegere pentru baieteii mai afectuosi, fermecatori, foarte atenti si destul de usor de influentat.

Enzo. Numele de Enzo este un diminutiv foarte frumos al numelui de Lorenzo sau de Vincenzo. Enzo, cu semnificatia de invingator. Un nume care se pare ca isi trage originile din italiana dar care este apropiat si de spaniolul Enrique sau de germanul Heinrich. Baietii cu numele de Enzo sunt foarte dinamici, sunt foarte ambitiosi dar si foarte generosi.

Leo. Numele de Leo inseamna in latina leu. Cei care poarta acest nume sunt foarte curajosi, foarte curiosi si dinamici si iau deciziile cu cea mai mare usurinta. Dar sunt si cei mai sensibili copilasi.

Romeo. Romeo este un nume tot de origine italiana, care vine din latinescul « Romeus », care vine din Roma. Baieteii cu acest nume sunt persoane foarte senine, cu sange- rece, discreti, foarte convingatori si nu ezita deloc atunci cand vine vorba despre exprimarea opiniilor lor.

Timeo. Timeo este un nume care vine din grececul « Timeothos”, unde inseamna “onorarea lui Dumnezeu”. Baieteii care poarta numele de Timeo sunt cei mai fini strategi, au un caaracter foarte puternic si obtin mereu ceea ce vor. Sunt timizi insa in viata personala dar intreprinzatori si leaderi in viata profesionala.

Malo. Este un nume cu radacini celte care inseamna « print intelept » sau « luminos ». cei care poarta acest nume sunt foarte muncitori, sunt disciplinati, studiosi, foarte motivati, vrand mereu sa ii protejeze pe cei din jur.

Pablo. Pablo este un nume care vine din latinescul « Paulus » care inseamna « mic ». Cei care poarta acest nume sunt foarte tenace si foarte increzatori.

Lasă un răspuns