Sosirea bebelușului se apropie cu pași repezi și încă nu ai găsit un prenume potrivit? Poate a venit vremea să descoperi tendințele pentru anul 2021 pentru a te inspira. In cele ce urmează îți propunem să descoperi cele mai populare prenume ale anului 2021.


Prenume scurte
Un val de prenume scrte vor fi la modă în anul 2021. Fie că sunt vechi, noi, provenite de pe alte teritorii, din întreaga lume, cert este că te vei îmbogăți cu o serie de sonorități inedite. Printre prenumele scurte pentru băieți se numără Aaron, Elio, Gabin, Lino, Mae, Naim, Pablo, Ryan, Soan sau Tao, Tom și Victor.


Cât despre prenumele scurte feminine care vor marca anul 2021, cele mai așteptate sunt: Alix, Aya, Charlie, Lola, Rose, Tess, Zoe, Eva, Lila, Lya, Nora sau Lya.


Prenume celte și irlandeze
La modă în egală măsură prenumele internaționale sau cele regionale. Cele mai populare prenume celte și irlandeze pentru băieți sunt Aidan, Alan, Awen, Fergus, Loan, Kevin, Lou, Mael, Malone, Renan și Youen.


În ceea ce privește prenumele celte și irlandeze pentru fete, cele care ies în evidență sunt Alana, Ciara, Cliona, Edna, Kelly, Louane, Nara, Nuala, Rihana, Tara și Youna.


Prenumele retro
Se spune că moda este o eternă reîntoarcere. Se pare că nici prenumele nu scapă de această regulă. Cele mai așteptate prenume retro pentru băieți în 2021 sunt Alfred, Aristide, Firmin, Gustave, Leopold, Lucian sau Virgil.


La fete, cele mai așteptate prenume sunt Blanche, Celeste, Felicia, Leontina, Sidonia sau Victoria.

Prenume medievale
Printre prenumele masculine care ies în evidență în 2021 se numără Aloys, Anastase și Theobald.


În ceea ce privește prenumele medievale feminine vor fi la modă Adelaide, Beatrix,, Jehanne, Yolanda și Petronela.


Prenume din surse biblice
Ultima tematică în tendințe în anul 2021 sunt prenumele provenite din Vechiul Testament.


Prenumele biblice masculine la modă în anul 2021 vor fi Adam, Enoh, Elisei, Isac, Moise, Noa, Saul și Zaharia.


Prenumele biblice feminine care ar trebui să revină în forță în 2021 sunt Abigail, Eden, Eva, Lea, Rachel, Salome, Rahela și Yona.

Lasă un răspuns