A venit si randul vostru sa deveniti parinti in anul urmator? Anul 2017 isi va face in curand aparitia si nu aveti idee ce prenume sa dati ingerasului ce va veni pe lume?

Este foarte adevarat ca prenumele este foarte important atunci cand vorbim despre copii. Este cel care determina personalitatea dar este si cel care trebuie sa placa in acelasi timp ambilor parinti si sa se potriveasca si cu numele de familie. Nu aveti insa inspiratie?

Cele mai trendy nume pentru anul s-ar putea sa va vina in ajutor. Se pare ca in anul 2017 sunt la mare cautare numele cu diftongi si numele care sunt in « a », atat pentru baieti cat si pentru fete. Uita deci de cele mai insolite nume, de cele care se scriu sau se pronunta foarte greu. Parintii trebuie sa opteze in anul 2017 pentru nume scurte si dulci.

Sofia. Sofia este un nume retro, foarte la moda in 2016 care isi continua ascensiunea si in 2017. Acest nume simbolizeaza regalitatea, eleganta si inteligenta. Se pare ca fetitele cu acest nume vor fi cele ma discrete.

Ema (Emma). Un alt prenune care ramane in top si pentru anul 2017. Acest nume vine de la germanicul Imma dar poate sa fie si diminutivul pentru Emanuelle. In secolul XIX, englezii adorau acest nume, Drept dovada ca si eroina din Harry Potter poarta acest nume. Fetitele cu numele de Emma sunt voluntare si determinate.

Iris. Un prenume dulce de floare care din anul 2000 este din ce in ce mai popular. Micutele cu numele de Iris au un caracter afirmat si determinat.

Arya. Oare in acest caz vorbim despre influenta celebrului serial “Game of Thrones?” Cu siguranta. Arya este un prenume din ce in ce mai in voga cu origini indiene care inseamna nobila. Micutele cu acest nume sunt tandre, inteligente si gentile ca si eroina din serial.

Mila. De origine slava, se pare ca acest nume este unl foarte apreciat de cate parinti. Fetitele cu acest nume sunt organizate si metodice. Acest nume foarte frumos se pare ca vine de la Milena, adica « cea iubita de popor ».

Jade. Un nume cu o consonanta puternica, care ne duce cu gandul la piatra pretioasa in nuante de verde. Un nume inspirat de natura care aduc un omagiu regnului minerale. Micutele cu acest nume sunt pline de viata, pasionale si reactive.

Gabriel. In anul 2017 se pare ca numele Gabriel il va detrona pe Leo. Un nume cu o puternica conotatie religioasa, potrivit micutilor altruisti si solidari, devotati familiei si gata de sacrificii, un nume care le va influenta cu siguranta comportamentul.

Adam. Se pare ca numele de inspiratie religioasa sunt cele mai trendy in anul 2017. Adam este primul om, stramosul comun recunoscut in iudaism, crestinism si islamism.

Filip. Copiii cu acest nume vor fi plini de calitati- au cel mai deschis spirit, sunt combativi, sinceri si cei mai puternici.

Paul. Un nume de origine latina care inseamna mic. Un nume foate popular insa, un simbol al umilintei.

1 COMENTARIU

  1. Mila, de fapt, ar proveni de la Ludmila – Людям Милая – Cea iubită de popor

Lasă un răspuns