Soarele
Soarele exprima caldura si incredere, este simbolul prospetimii si al senzatiei de a fi ca un nou-nascut. Daca la etalare iti va pica aceasta carte inseamna ca te asteapta o perioada insorita, vei scapa de griji. In relatia de cuplu inseamna ingrijire si rasfatare.

Lumea
Lumea arata finalul fericit al oricarei evolutii. In plan profesional poate insemna ca esti pe calea cea buna. In relatiile personale cartea iti arata ca esti pe punctul de ati gasii jumatatea cu care vei fi toata viata.

Luna
Luna simbolizeaza latura ascunsa a sufletului tau, temerile si nesiguranta ta. Aceasta indica o mare sansa dar si un pericol. In plan sentimental inseamna relatii in care ai de luptat cu gelozia si teama ta de a nu parasit/a.

Steaua
Cartea Stea reprezinta speranta. Aceasta carte este considerata una din cele trei carti protectoare, care prevetesc o reusita. Daca la etalare ti-a iesit steaua inseamna ca toate relatiile tale se gasesc sub semnul unei stele norocoase.

Dreptatea
Dreptatea reprezinta intelegerea, incoruptibilitatea, si faptul ca ti se va face dreptate intr-o anumita situatie. cartea mai poate insemna responsabilitatea privind propriile tale actiuni. In plan sentimental inseamna echilibru, armonie.

Turnul
Turnul prevesteste intamplari neasteptate care sunt percepute ca adevarate catastrofe. Mai poate insemna esecul unei tentative. In relatia de cuplu poate insemna prabusire, sau avertizarea in privinta unei relatii care poate deveni o adevarata inchisoare.

Marele Preot
Marele Preot poate arata drumul spre succes. Aceasta face parte din cele trei carti protectoare deoarece poate influenta cursul evenimentelor intr-un mod favorabil. In plan sentimental poate insemna atractie reciproca, dar si dorinta sau intentia unei casatorii.

Marea Preoteasa
Marea Preoteasa constituie cheia spre un adevar misterios. In plan profesional indica rabdare, receptionare si decizii. In dragoste simbolizeaza intelegere, iar pentru celibatari simbolizeaza multumire sau dispozitia de a incepe o noua relatie.

Roata destinului
Roata destinului inseamna schimbari, fericire, placere dar si surprindere. Cartea simbolizeaza neputinta si monotonia unei rutine plictisitoare. Aceasta ne confrunta cu experiente noi, carora trebuie sa le facem fata. In relatiile personale aceasta carte ne arata ca trebuie sa acceptam totul asa cum este, pana se va petrece o schimbare.

Magul
Magul arata intelepciune, iscusinta, o conceptie de viata activa. In ansamblu cartea indica faptul ca suntem capabili sa ne faurim soarta su raspundere si hotarare. In plan sentimental cartea simbolizeaza capacitatea de seductie, si exprima constiinat unitatii si a fortelor care au rolul determinant intr-o relatie.

Puterea
Puterea se aseamana cu Magul, si indica perioada unei forte creatoare, a unei mari motivatii si bucuria succesului. in relatiile personale Puterea simbolizeaza relatii caracterizate de o mare vitalitate, temperament vulcanic si iesiri dramatice.

Nebunul
Nebunul poate avea o dubla semnificatie: fie o fire nechibzuita, nestatornicie si naivitate, fie perceptie inteleapta, modesta si respectuoasa la care se poate ajunge in urma unor cautari dificile si indelungate. In plan personal Nebunul isi arata mai ales latura vesela. Poate insemna nepasare sau neseriozitate. In relatiile semtimentale poate insemna un nou inceput al unei relatii sau poate prevestii sosirea unui copil.

Stapanul
Stapanul simbolizeaza interesul nostru pentru ordine si transpunerea planurilor, concepte clare, disciplina, staruinta si hotarare. Tot aceasta carte mai reprezinta simtul nostru de ordine, luciditate, disciplina, responsabilitate si mod de actiune pragmatic. In relatiile personale indica o perioada stabila, cu caracter de durata.

Stapana
Stapana reprezinta vitalitatea, fertilitatea, cresterea si nasterea noului. In unele cazuri poate insemna inceputul unei noi cariere sau pozitii. In relatiile sentimentale inseamna schimbare, innoire, un spor in sens familial. Mai poate exprima existenta unei faze de dragoste materna sau nasterea unei noi relatii pline de viata.

1 COMENTARIU

  1. Larisa Cornelia

    Voi avea o casnicie fericita in cea de-a doua parte a vietii?

Lasă un răspuns