Iubire, tandrete si mai ales dulceata… care sunt cele mai frumoase nume de copii care sa te inspire?

Oare ce poate fi mai frumos decat cel mai dulce sau cel mai tandru nume pe care il pronunti de o mie de ori fara sa te plictisesti? Pentru ca un lucru este foarte clar. Nu toate numele sunt la fel si nu toate au aceeasi sonoritate. Unele sunt mai « dure », altele sunt mai dulci, mai fluide sau mai muzicale, o adevarata muzica pentru urechi!

Timeo. Timeo este cel mai frumos si cel mai dulce nume, ideal pentru baieteii cu un caracter puternic si plini de energie. Au mereu incredere in fortele lor dar au nevoie de sustinere pentru a se putea dezvolta asa cum trebuie.

Tess. Tess vine din greaca, unde inseamna « recolta ». Fetitele ce poarta acest nume au o personalitate puternica si sunt foarte sincere. Detesta compromisurile, sunt pline de viata si malitioase uneori.

Milo. Un nume foarte frumos si rar care vine din germana, unde inseamna « muncitor ». Baieteii ce poarta acest nume sunt foarte curajosi, carismatici si luptatori.

Oana. Un nume foarte dulce care vine din limba greaca, unde inseamna « pura ». Mai are insa o semnificatie – « Dumnezeu este milostiv ». Numele de Oana este un nume ideal pentru fetitele foarte emotive dar foarte sociabile in acelasi timp, dinamice, gata sa faca mereu orice pentru a-si atinge scopul.

Zoe. Zoe este un nume care in greaca inseamna « viata ». Este foarte in voga deoarece este un nume scurt si retro in acelasi timp. Un nume foarte potrivir fetitelor indraznete, inependente si active.

 

Nolan. Nolan este un nume de origine celta care inseamna campion. Cei care poarta acest nume sunt foarte sociabili, echilibrati si perseverenti.

Lola. O varianta a numelui Dolores, Lola este un nume care in latina inseamna « durere ». Cele cu acest nume sunt foarte perseverente si spontane.

Alice. Un nume foarte frumos care vine din germana, unde inseamna « de vita nobila ». Un nume foarte apreciat de catre viitorii parinti ideal pentru fetitele creative, optimise si foarte comunicative.

Lasă un răspuns