Cele mai frumoase nume care ne duc cu gândul la insulele paradisiace

Milos, Amelia, Ari, Wallis, Margarita… acestea sunt cele mai frumoase insule care ne duc cu gândul la paradis și la mare, soare, plajă. Destinații care rimează cu vacanța, cu marea și cu  nisipul cald.

Și idei, cel mai adesea exotice, pentru a boteza copilul.

Milos. Un nume de origine cehă, Milos este un nume destul de ppular datorită realizatorului Milos Forman. Este și numele unei insule grecești din Cyclade din Marea Egee, înconjurată de apă cristlină.

Amelia. Amelia Island este o bijuterie din Florida, Oceanul Atlantic. Este un loc foarte apreciat de către americani cu cele mai frumoase case în stil burghez.

Ari. Direcția în Insulele Maldive în Oceanul Indian. Atolul Ari este compus din aproape 100 de insule unele mai încântătoare decât celelalte. Lagune în nuanțe de albastru turcoaz, palmieri, nisip alb… un adevărat decor de carte poștală.

Wallis. Este o insulă din Franța din mijlocul Oceanului Pacific. Este departe, chiar foarte departe de Paris, la 20 000 de km. Un teritoriu cu un statut special, deoarece aici domnește un rege.

Margarita. Este un teritoriu insular din Venezuela, descoperit de către Columb în anul 1498. Este o destinație foarte în vogă și populară în rândul venezuelenilor și are cele mai somptuoase plaje mărginite de cocotieri și de cele mai frumoase sătucuri de pescari. Margarita este un nume foarte răspândit în țările hispanice.

Isabela. Este cea mai mare insulă din Gaalapagos, Oceanul Pacific. Un loc minunat, celebru pentru peisajele sale, flora și fauna sa, leii de mare, iguanele și țestoasele sale.

Tuan. Trebuie să ajungem și prin Marea Chinei, în Vietnam mai précis. Tuan are cea mai frumoasă plajă cu nisip alb și numeroase activități pentru turiști.

Marion. O rezervație naturală din Africa de Sud, insula Marion a fost descoperită în anul 1772. Este un pământ cu precipitații frecvente și temperaturi nu prea mari.

Maurice. Este un nume foarte la modă în Hexagon și insula cu același nume este o destinație foarte în vogă în rândul turiștilor. Are cele mai idilice plaje și este o adevărată perlă a Oceanului Indian.

Lasă un răspuns