Ești în căutarea celor mai frumoase și mai originale nume pentru băiețelul tău? Ce ar fi dacă ai căuta inspirația în lumea Disney? Să porți un nume șic de erou sau de prinț este un lucru foarte șic. Iată cele mai frumoase nume de băieți inspirate de lumea Disney.

Adam. Conform Bibliei, Adam a fost primul om de pe pământ. Și în lumea Disney, Adam este un prinț care a fost transformat în bestie. Să sperăm că al vostru Adam va avea maniere mai frumoase la masă….

Arthur. Arthur este un nume foarte popular. Rădăcinile acestui nume sunt celtice și pot să fie traduse prin „la fel de puternic ca un urs ».

Bruno. Cenușăreasa primește foarte mult ajutor din partea toate animalelor din casă și toate au cele mai frumoase nume. Favoritul nostru este Bruno câinele, dar și cei doi șoricei, Gus și Jaq.

Olaf. Olaf a contribuit fără doar și poate la succesul filmului cu Ana și cu Elsa. Atunci când intră în scenă, aduce tuturor zâmbetul pe buze.

Peter. Această listă nu ar fi completă fără Peter Pan. Un mare erou din lumea Disney, numele de Peter sună ca și personajul său- năstrușnic, viclean și so british!

Filip. După Prince Charming, Filip este fără doar și poate unul din cei mai celebri prinți din lumea Disney. Cu sigiranță că Frumoasa din pădurea adormită a avut noroc!

Robin. Un alt clasic al universului Disney, Robin, cel cu suflet mare, care fură de la bogați pentru a da înapoi săracilor. Un nume foarte practic în orice caz, care sună bine în orice limbă!

Sebastien. Cel mai fidel acolit al lui Ariel este cel care ne-a făcut să râdem în hohote de foarte multe ori!

Timon. Timon știe cum să profite de viață și ne-a oferit unul din cele mai antrenante melodii de la Disney.

Taram. The Black Cauldron nu este un clasic Disney, dar eroul său merită din plin. Deci dacă vrei un nume original, este cea mai bună alegere.

Thomas. De acord, filmul Aristocrații este cel care a marcat generații întregi. Un nume inspirat deci din acest film se impunea în această listă.

Lasă un răspuns