Daca esti in cautarea unui nume pentru copilasul tau care sa fie mai original, mai rar sau mai sonor, alege un nume care incepe cu litera L. Care sunt cele mai frumoase nume care sa te inspire?

Laura. Un nume care vine din latina si care inseamna laur. Un nume foarte popular ideal pentru fetitele fermecatoare si sofisticate.

Letitia. Letitia este un alt nume de origine latina care inseamna « frumusete sau farmec ». Este un nume ideal pentru fetitele pline de energie, foarte active, convingatoare si cu o energie debordanta.

Lily. Lily este la origine un diminutiv englez, derivat de la numele de Elizabeth. Un nume care a avut un succes imens, incat a devenit un nume independent de numele de la care este derivat. Un nume foarte popular deci, purtat de foarte multe celebritati, ideal pentru fetitele sincere si integre, foarte fidele si foarte prietenoase in acelasi timp.

Ladislau. Ladislau este un nume de origine slava, care provine de la termenii « vladi » si « slava ». Termeni care inseamna « a poseda, suveran si glorie ». Cei care poarta acest nume sunt niste baietei cu o personalitate arzatoare, care sunt foarte curiosi, sunt plin de vitalitate si foarte fermecatori.

Leila. Leila este un nume derivat din araba, care inseamna « noapte ». Un nume ideal pentru fetitele constiincioase, discrete, care sunt mereu o prezenta foarte placuta. Fetitele cu numele de Leila au un simt innascut al organizarii si al datoriei. Se simt oriunde in largul lor si sunt mereu foarte optimiste.

Laurentiu. Laurentiu este un nume de origine latina care face referire la locuitorii din Laurentium sau la laur. Baieteii care poarta numele de Laurentiu sunt persoane care respira mereu optimismul, buna dispozitie si bucuria de a trai. Dar sunt si colerici si foarte emotivi. Au nevoie de sustinere pentru a reusi si iubesc sa fie protejati si chiar si atunci cand mai cresc.

Lorenzo. Un nume foarte popular mai ales in tarile hispanice, ideal pentru baieteii fermecatori, comunicativi si cu o personalitate puternica. Dar sunt si manipulatori, fini si interesanti atunci cand vine vorba despre felul in care se comporta.

Lasă un răspuns