Daca esti in cautarea unui nume frumos si cu cele mai frumoase sonoritati pentru cele mai frumos ingeras, atunci ar trebui sa alegi un nume care se termina in D. Iata cateva idei care sa te inspire.

David. David este un nume de origine ebraica care inseamna « iubit ». Un nume care a fost purtat si de catre primul rege al Israelului, ideal pentru baietii cu un simt acut al datoriei, curajosi si foarte fideli. David este un excelent prieteni pe care cei din jur se vor putea baza mereu.

Walid. Walid este un nume de origine araba, unde inseamna nou-nascut. Este echivalentul numelui francez Noël. Cei care poarta acest nume sunt destul de rezervati si de introvertiti. Au tendinta sa ramana discreti mereu si sa isi concentreze intreaga energie asupra muncii pe care o depun.

Astrid. Astrid este un nume de origine scandinava, care in germana inseamna « stea » si in norvegiana « zeu frumos ». Cele care poarta acest nume sunt de o frumusete si de un farmec innascut. Sunt feminine, sunt rafinate, dar si foarte inteligente si perspicace.

Edmund. Iti aminesti de numele printului din Narnia? Numele sau este o forma derivata de la numele Edmond. Vine de la termenii germanici « ed » si « mund » care inseamna bogatie si protectie. Cei care poarta acest nume reusesc in tot ceea ce isi propun, sunt intelectuali, curajosi, intreprincatori si inventivi. Dar si foarte indrazneti.

Leonard. O varianta a numelui Leonardo, numele de Leonard ar putea inseamna “forta leului” sau « puternic precum un leu ». Deci cei care poarta acest nume sunt diplomati, inteligenti si negociatori innascuti. Dar sunt si seducatori afirmati care reusesc sa « corupa » pe oricine le iese in cale.

Mildred. Mildred este un nume de origine engleza, un nume mai rar, ideal pentru fetitele prietenoase, calme si emotive. Fetitele ce poarta acest nume sunt si afectuoase si foarte amabile cu cei din jur. Au si un simt atristic foarte ascutit iar succesul lor va depinde in mare parte de mediul familial.

Lasă un răspuns