Super- eroi, super-raufacatori… personajele din comic-book-uri ne-au fasicnat si ne vor fascina mereu. Deci cum ar fi sa te inspiri din lumea aceasta fantastica si fabuloasa pentru a da un nume de erou copilului tau?

Pentru super-copilasii.

Peter. Adica Peter Parker sau Spiderman, eroul preferat al tuturor baieteilor. In spatele acestui nume se acund baietetii cu un caracter mai linsitit, clasic, foarte rezervat si la locul lui, gata sa devina insa un super-erou atunci cand situatia o cere. Un nume foarte frumos, dragut si usor de purtat. Nu ar mai trebui deci sa mai stai pe ganduri cand vine vorba despre el mai ales ca este un nume de baieti popular in 2021.

Bruce. Bruce este un nume destul de popular, deoarece este numele purtat de celebrii Batman sau Hulk. Deci un nume cu ajutorul caruia baietelul tau ii va impresiona pe cei din jur.

Logan. Cel mai celebru din gasca Xman, dar si cel mai seducator. Un erou care mai este cunoscut si sub numele de Wolverine.

Steven. Adica Captain Amercia din celebrele comics Marvel. Un erou aproape perfect, gata mereu sa dea tot ce are mai bun pentru a salva Statele Unite.

Hal. Hal Jordan adica eroul venit direct din Green Lantern. Un erou cunoscut mai ales pentru capcitatea sa de a-si invinge frica, care te va inspira cu siguranta.

Pentru super fetite.

Diana. Este un erou destul de mic si de delicat, dar foarte surprinzator, curajos si plin de resurse. Despre cine vorbim? Despre Wonder Woman, bineinteles.

Mary- Jane. Un nume foarte frumos si foarte original, clasic chiar, purtat de frumoasa si seducatoare vecina a lui Spiderman, care va deveni iubita sa.

Gwen. Cealalta mare iubire a lui Spiderman, Gwen este o frumoasa blonda inteligenta pe care toata lumea o admira.

Lois. Frumoasa jurnalista, plina de curaj, Lois, este iubita de Superman deci are de ca sa fie orgolioasa. Deci de ce nu ai alege acest nume si pentru fetita ta?

Selina. In spatele acestui nume frumos si dulce se ascunde curajoasa CatWoman care i-a facut sa viseze pe toti copiii.

Un univers magic al fictiunii si al supranaturalului care te va inspira cu siguranta.

Lasă un răspuns