Dulci, tandre, romantice, cu o semnificatie emotionala, numele inspirate de iubire atrag din ce in ce mai multi parinti. Ca doar copilasii din iubire se nasc, nu-i asa? Aceste nume sunt pline de caracter si de carisma, sunt poetice si chiar unice cu ajutorul carora copiii se vor remarca cu siguranta prin originalitate. Care sunt cele mai frumoase?

Valentin. Nu am putea face o lista cu cele mai frumoase nume de copii inspirate de iubire fara acest nume. Valentin inseamna robust si puternic in latina. Baietii cu acest nume au grija de imaginea pe care vor sa o transmita, au grija de ei, sunt recunoscatori, ambitiosi si curajosi.

Desiree. Desiree este un nume de origine latina ce inseamna a dori. Micutele cu acest nume sunt intuitive si fidele, dar si putin timide si rezervate. Sunt cele care isi protejeaza interesele si care au incredere in emotiile lor.

Eros. Un nume destul de rar din mitologia greaca, unde Eros era zeul iubirii. Cei cu numele de Eros sunt foarte consecventi, stabili, cerebrali si se gandesc foarte bine inainte sa ia o decizie mai importanta. Dar sunt si plini de surprize.

Aimee. Un nume derivat de la verbul francez « aimer » care inseamna a iubi. Fetitele cu acest nume sunt binevoitoare, sunt constiincioase, sunt cele mai energice si mai entuziaste, urand foarte tare solitudinea.

Erwin. Oare cum ar fi iubirea fara sentimentul de prietenie? De origine germanica, numele Erwin inseamna prieten. Familia si responsabilitatile sunt prioritatile micutilor cu acest nume.

Romeo. Un nume derivat de la Romanus, care inseamna locuitor al Romei. Micutii cu acest nume sunt comunicativi, plini de entuziasm si voluntari. Sunt foarte harnici dar si discreti si le vine greu uneori sa isi ascunda emotiile.

Julieta. Nu am putea vorbi despre Romeo fara sa o evocam si pe Julieta. Micutele cu acest nume au cele mai bune calitati, printre care determinarea si entuziasmul.

Davy. Davy inseamna « prietenul » si « iubitul ». Micutii cu acest nume sunt spirituali, originali si stiu cum sa reuseasca. Cu ei trebuie sa fii foarte eficient, doarece detesta sa piada timpul.

Isolda. Un alt nume destul de rar, caracterizat prin pasiune, responsabilitate si reflexie.

Rose. Un nume derivat de la Rosa care face referire la trandafir, la floarea iubirii. Micutele cu acest nume au un caacter foarte puternic, nu se tem de nimic si sunt riguroase si pasionale in tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns