Vrei sa onorezi cantaretul tau rock preferat si sa iti botezi copilasul cu cele mai frumoase nume inspirate de genul rock and roll? Iata o lista de nume care sa te inspire daca iubesti la nebunie rockul.

David, de la David Bowie. O veritabila legenda a rock-pop- ului britanic, David Bowie este cantaretul care a traversat epocile cu stilul sau care a devenit dn ce in ce inovator si mai trendy. David inseamna « iubit » in ebraica iar cantaretul a fost iubit de milioane de fani din lumea intreaga.

Paul. Paul McCartney este membrul trupei rock englezesti The Beatles, o trupa care a schimbat literalmente anii ’60. Un nume foarte apreciat de catre viitorii parinti si foarte popular si in acest deceniu.

John. John Lennon este un alt membru al trupei emblematice The Beatles, care la fel ca si Paul McCartney a avut o cariera solo de succes. Numele John inseamna in ebraica « Dumnezeu este milos ».

Amy, de la Amy Whinehouse. Este un nume de orgine latina care trasmite optimism si care inseamna prieten. Fetitele cu acest nume sunt foarte creative si capabile sa comunice foarte usor cu cei din jur.

Gwen, de la Gwen Stefani. Cantareata din trupa No Doubt foarte celebra prin anii ’80 a inspirat o multime de parinti. Fetitele ce poarta acest nume sunt dedicate si foarte cerebrale.

Ryan. Ryan Tedder este liderul grupului One Republic, o trupa care are un succes nebun din anul 2008. In limba irlandeza inseamna mic rege.

Keith. Keith este chitaristul unui grup rock de referinta, pe numele sau The Rolling Stones. In celta inseamna “vant”.

Manu. Cantaretul de rock francez de origine spaniola, Manu Chao, a avut un succes enorm cu trupa sa La Mano Negra in anii 1990. In sanscrita Manu inseamna ganditor si intelept.

Mick. O veritabila legenda a rockului autentic, Mick Jagger este un cantaret de rock mitic din grupul The Rolling Stones. Diminutiv de la Mike sau de la Michael, numele de Mick inseamna « ca si un zeu ».

Tina. Nu cred ca mai trebuie sa precizam de unde vine inspiratia pentru acest nume. Este un nume adorabil pentru fetele inteligente si perspicace cu o mare capacitate de adaptare.

Brian. Brian Johnosn este cantaretul unui grup mitic de hard rock, de origine australiana, pe numele sau AC/DC. Un nume care se traduce in celta prin « putere ».

Lasă un răspuns