Scurte, originale și foarte ușor de pronunțat sau de purtat, cele mai frumoase nume inspirate din lumea Disney sunt foarte diferite și cu siguranță că vei găsi cel mai frumos pentru fetița ta!

Numele de eroine Disney sunt cele mai șic. Iată o mică selecție cu cele mai frumoase nume de fete inspirate de lumea Disney.

Alice. Este un nume clasic, indemodabil, de care nu avem cum să ne plictisim. Sună foarte frumos în română, în franceză sau în engleză. Dar să sperăm că a ta Alice va fi mai prudentă decât cea în Țara Minunilor.

Anna. Este fără doar și poate cel mai popular nume după Alice, alături de Elsa, asta e sigur.

Ariel. Dacă ești în căutarea unui nume mai special, Ariel este cea mai bună alegere. Dar un lucru e sigur- va trebui să o ții departe de furculițe și de Mame vrăjitoare!

Aurora. Un alt nume clasic, atemporal, la fel ca și desenele unde apare Aurora, adică Frumoasa din pădurea adormită.

Belle. Un nume pur și simplu perfect pentru o fetiță. Nu-i așa?

Blanca. Pentru că Albă ca zăpada este o vedetă a universului Disney, Blanca, provenită de la Blanche, adică albă în franceză, este un nume magnific pentru o fată specială. Este un nume care sună foarte frumos, plin de clasă și atemporal.

Cleo. Bine. Cleo este un pește roșu care nu vorbește, dar îi asistă pe eroii lui Pinocchio cum luptă contra vântului și a mareelor și este atât de frumos….

Elsa. Este fără doar și poate un nume foarte popular. Oare s-ar putea să fie altfel?

Giselle. Prințesa neîndemânatică, dar mereu foarte veselă ne-a furat inimile pentru totdeauna.

Jasmine. Am putea avea câteva reticențe din cauza naturii sale impulsive, dar cu siguranță că am vrea să avem numele său!

Jane. Jane nu este un nume foarte comun deci fetița ta va fi unică. Se va simți mai ceva ca o celebritate- Jane Austen, Jane Fonda…

Moana. Dacă cauți ceva mai special, cu sonorități mai exotice, numele de Moana poate să fie cea mai bună alegere.

Tiana. Este un nume care provine din greaca veche. Tia înseamnă prințesă și Tiana înseamnă de cea mai mare frumusețe.

Wendy. Adorabilul personaj din Peter Pan, Wendy este veselă, creativă și are mare grijă de cei din jur. Deci este o adevărară inspirație.

Lasă un răspuns