Studiile recente arata ca fetele sau femeile care au un nume care se termina in “A” sunt considerate mai sexy decat celelalte. In plus, acestea nu cunosc cuvantul esec in viata de zi cu zi. Care sunt cele mai frumoase nume de fetite care se termina in « A »?

Angelina. Angelina este un nume foarte frumos de fetita care inseamna « mesagera » in greaca. Un nume din ce in ce mai popular datorita frumoasei actrite Angelina Jolie, un idol pentru fetitele visatoare si foarte hotarate.

 

Serena. Un nume care inseamna « senina » si care se potriveste de minune fetitelor strategice si pline de viata. Dar sunt si foarte discrete, calme si linistite, la fel ca si numele lor, nelasand pe nimeni sa le perturbe starea sau emotiile.

Melina. Melina este un nume foarte frumos pentru fetite care se termina in « A » si care inseamna in greaca « albina ». Este si forma greceasca a numelui Amalia, foarte potrivit pentru feitele hotarate si visatoare in acelasi timp.

Roxana. Numele de Roxana inseamna in limba persana « zori de zi ». Este un nume intalnit din ce in ce mai rar, desi este foarte frumos. Este un nume foarte potrivit pentru fetitele foarte ambitioase si foarte autoritare.

Théana. Un nume foarte frumos pentru fetite, care in greaca inseamna « Dumnezeu ». Este vorba despre un nume contractat, de la Théa si de la Anna. Fetitele ce poarta acest nume sunt foarte sensibile si perseverente.

 

Laura. Un nume care inseamna laur sau coroana de lauri, foarte fermecator dar din ce in ce mai rar intalnit. Fetitele ce poarta acest nume sunt foarte strategice si cei mai bun lideri.

Alicia. In germana, numele de Alicia inseamna « de vita nobila ». Un nume foarte apreciat si plin de succes, mai ales in tarile hispanice, care se mai poatescrie si sub alta forma, Allissia. Cele care poarta acest nume sunt foarte delicate, dar autoritare in acelasi timp.

Enea. Este un nume foarte original, ideal pentru fetitele intelepte si foarte cuminti, care iubesc de la cea mai mica varsta filozofia.

Lasă un răspuns