Daca inca mai eziti si nu stii ce nume sa pui ingerasului ce va veni pe lume, daca vrei sa alegi un nume mai insolit, mai rar sau unul clasic, cel mai bine ar fi sa alegi calea de mijloc si sa alegi un nume sic de inspiratie pariziana.

Sarah, Léa sau Chloé pentru fetite, Arthur, Adam sau Gabriel pentru baietei, sa vedem care sunt cele mai frumoase nume de inspiratie pariziana.

Arthur. Numele de Arthur este numele celebrului rege al cavalerilor mesei rorunde. Un nume care vine din celta – arz, unde inseamna urs. Baieteii care poarta acest nume sunt niste printisori mici. Dar sunt si foarte seducatori si carismatici.

Adam. Adam este primul om creat de Dumnezeu, daca ne luam dupa Biblie. Un nume care vine din ebraicul adama care inseamna “pamant”. Micutii cu numele de Adam sunt foarte speciali si inteligenti, chiar daca nu sunt foarte comunicativi. Dar sunt si pragmatici si stiu sa isi asume asa cum trebuie responsabilitatile.

Gabriel. Gabriel este unul din arhanghelii Domnului. Iar micutii ce poarta acest nume sunt foarte descurcareti si inteligenti, sunt adevarati genii atunci cand vine vorba despre comunicare, fiind extrem de vorbareti.

Lucas. Numele de Lucas, cu derivatul sau, Luc, vine din latinescul lux sau lucis care inseamna « lumina ». Cei care poarta acest nume sunt foarte zambitori, dinamici, se descurca in orice situatie si au un farmec irezistibil.

Chloé este un nume foarte popular in Hexagon cu cea mai frumoasa semnificatie- « inflorire sau verdeata ». Este si numele fiicei zeitei Demeter. Fetitele ce poarta acest nume sunt foarte atente, cuminti, intelepte si sensibile.

Léa este un nume foarte frumos pentru fetite care inseamna in ebraica « obosita ». Cele care poarta acest nume sunt fetite foarte imprevizibile, cu o dulceata nonsalanta si cu o veselie sau generozitate care pot induce lumea in eroare.

Sarah. Sarah este un nume de origine ebraica, foarte popular in zilele noastre. Un nume care inseamna « printesa » si care se potriveste de minune celor mai dulci si mai fragile fetite.

Zoé. Numele de Zoé vine din grecescul zoos care inseamna « viata ». Cele care poarta acest nume sunt imprevizibile, spontane si foarte fermecatoare.

 

Lasă un răspuns