Nu te-ai gandit pana acum sa ii dai baietelului tau sau fetitei tale un nume de origine germana? Ar fi timpul. Numele de origine germana pot fi vesele, pot fi dulci, cu alte cuvinte perfecte pentru micutii vostri. Dovada in acest articol.

 

Tim sau Timm. Baietii cu acestui nume sunt niste persoane care se ataseaza foarte usor si care sunt foarte afectuosi. Sunt vicleni, sunt smecheri, stiu cum sa seduca dar si cum sa isi manipuleze usor familia. Stiu si cum sa se adreseze pentru a obtine ceea ce isi doresc.

 

Felix. Micul Felix este un aventurier. Este un aventurier, un combatant care se angajeaza pentru unele cauze si este foarte astasat de familia sa.

 

Jonas. Cei care poarta acest nume sunt putin rebeli si putin indisciplinati. Sunt cei care debordeaza de energie. Sunt originali si plini de fantezie. Au o mare inteligenta si sunt cei mai stralucitori elevi.

 

Luis. Cei care poarta acest nume sunt dotati cu o personalitate surprinzatoare. Apreciaza tot ceea ce este minunat. Sunt imaginativi si se folosesc de imaginatie pentru a-si ascunde latura nonsalanta si lenesa. Sunt cei mai fermecatori copii.

 

Iulian. Iulian este un copil plin de energie. Nu obosesc niciodata nici din punct de vedere fizic nici din punct de vedere intelectual. Vor sa se delecteze cu pasiunile lor si vor sa mearga in descoperirea lumii.

 

Paul. Cei cu acest nume au cea mai puternica personalitate. Sunt activi, energici, dinamici si curajosi.

 

Nicolas. Niste copii din basme. Sunt voluntari, dinamici si putin originali.

 

Lara. Niste fete care par plini de surprize. Sunt dulci, tandre si calde. Sunt si curioase si inteligente. Sunt pline de entuziasm, pline de viata si curajoase.

 

Mia. Sunt niste copii plini de viata si de energie. Sunt curioase si au o sete de a invata. Sunt avide de descoperiri si dau dovada de indrazneala. Sunt seducatoare si vor sa placa tuturor.

 

Laura. Laura este o fetita plina de mister. Este un copil plin de viata si dinamic. Este dulce si isi impune ideile cu diplomatie. Sunt pline de pasiune si ardente.

 

Lili. Au cea mai frumoasa aparenta, sunt gentile, intelepte si putin rezervate. Iubesc magia, tot ceea ce este minunat, si tot ceea ce este legat de reverie. Adora de exemplu si basmele.

 

Emilia. Sunt niste fete dotate cu intuitie, iubesc viata si un insticnt matern care le face sa protejeze ceea ce conteaza pentru ele. Sunt atente si generoase.

 

Sara/Sarah. Sunt cele mai bune eleve, sunt curioase si inteligente. Se intereseaza de tot si de toate si sunt cele mai pasionale. Sunt si niste fete senisbile si sentimentale. Apreciaza foarte mult si viata de familie.

 

Emma. Sunt ultrasensibile si se lasa uneori dominate de emotii. Sunt generoase dar si putin complicate. Sunt interesate si de toate formele de arta. Sunt foarte exigente atat in domeniul iubirii cat si al prieteniei. Sunt rafinate si uneori putin cam snoabe.

 

Sofia. Sunt niste generoase, senisibile, inteligente, cochete si vor deveni ultra feminine. Sunt sociabile si sunt pline de viata si foarte decise.

Lasă un răspuns