Din ce in ce mai multi parinti sunt fermecati de numele de origine italiana. Si nu e de mirare. Sunt fermecatoare, sunt armonioase, au o anumita rezonanta si sunt foarte potrivite si pentu noi, romanii.

Sa vedem care ar putea fi cele mai frumoase nume care ar putea sa te inspire.

Giulia. Cel mai popular nume de origine italiana este Giulia faa indoiala. Altii prefera insa Giuliana. Dar farmecul Giulei nu va lasa pe nimeni indiferent. Sunt independente, curioase si foarte curajoase in acelasi timp.

Camilla sau Camelia. Iata o alta perla de origine italiana. Sunt niste persoane sensibile si feminine si stiu cum sa isi puna in valoare toate atuurile lor de pret.

Antonio. Iata un nume care are doua seminifcatii extrem de frumoase. Inseamna inestimabil in latina si floare in limba greaca. Sunt niste baieti care stiu foarte multe lucruri si care mediteaza foarte mult.

Mateo. Darul de la Dumnezeu, iata care este semnificatia sa in ebraica. Este un nume foarte popular in Italia. In ceea ce priveste caracterul lor, cei care poarta acest nume sunt fideli, intuitiv si voluntari.

Chiara. O alta figura marcanta in palmaresul numelor italienesti feminine. Chiara este o persoana fiabila si tenace si au si simtul datoriei.

Marco. Numele de Marco se raporteaza la Marte, zeul roman al razboiului. Cei cu numele de Marco sunt curiosi si dinamici si niste barbati independenti.

Francesca. Foarte in voga in Italia, numele de Francesca, inseamna libera. Sunt niste persoane iubite pentru finetea lor de spirit si sunt cele mai spirituale.

Andrea. In greaca, Andrea inseamna forta si inseamna curaj. Este un veritabil campion in ceea ce priveste numele de baieti. Sunt niste persoane inteligente care se gandesc mereu de doua ori inainte de a actiona.

Francisco. Este un nume de baiat care inseamna in latina liber. Sunt cei mai determinati si baietii care se numesc astfel sunt cei mai rezonabili.

Beatrice. Lasati-va si voi sedusi de seminifcatia latina a acestui nume. Este cea care inseamna fericita sau care te face fericita dupa semnificatia sa. Sunt putin cam visatoare si sunt apreciate pentru faptul ca sunt in cautare mereu de libertate si de umanitate.

Luca. Inseamna lumina. Sunt cei mai indrazneti si ce mai dinamici si sunt niste persoane carora nu le lipseste niciodata siguranta.

Gabriele. Un nume perfect pentru un ingeras mic. Gabriele are un succes imens in primul rand datorita referintei sale biblice. Este mesagerul cerului. Sunt cei mai altruisti, cei mai integri si cei mai determinati.

Lorenzo. Un nume care inseamna cununa de lauri. Sunt niste persoane cu o puternica infuenta care sunt interesati de familie si care aun simtul responsabilitatii.

Leonardo care inseamna leu in latina este un nume foarte popular. Sunt cei mai optimisti si cei mai logici.

Sara. Este un nume care inseamna printesa in ebraica. Sunt niste optimiste si niste pragmatice si sunt cele mai creative.

Sofia inseamna intelepciune in greaca. Sunt cele mai seducatoare si nu le lipseste deloc indrazneala.

LĂSAȚI UN MESAJ