Numele care vin din Europa Centrala si cea de Est nu sunt chiar atat de cunoscute si este pacat. Au un farmec particular si merita sa fie date din ce in ce mai mult copiilor. Descopera citind acest articol care sunt cele mai frumoase nume de origine slava pentu baieti.

 

Cele mai frumoase nume pentru baieti.

 

Boris este un nume foarte comun in Croatia si in Rusia. Numele de Boris vine de la cuvantul din slava « borotji », cel care vindeca. Micutii care poarta acest nume sunt cei mai energici. Boris este o fiinta a unor pasiuni violente, a unor curiozitati irezistibile si a unor vise dificile. Dar au si o mare delicatete a sentimentelor si un farmec irezistibil.

 

Drahomir. Numele de Drahomir este o versiune in ceha a numelui Dragomir si este si un derivat de la Dimitri. Cei care poarta acest nume sunt niste artisti in devenire. Este facut pentru arta, este romatic si creativ.

 

Kazimir. Este un derivat de la Cazimir. Este un nume foarte curent in Rusia si in Polonia. Cei care poarta acest nume sunt indrazneti, sunt un vector de energie si de curaj. Sunt si generosi si fideli.

 

Ludomil. Este un nume derivat de la Ludovic. Este raspandit mai ales in Polonia, in Republica Ceha sau Slovacia. Inseamna « glorios combatant ». baietii cu acest nume sunt impulsivi, au un temperament de foc si inchis.

 

Mirko. Un nume frecvent in Bulgaria, in Muntenegru sau in Croatia. Copiii cu acest nume sunt cei mai inteligenti dar nu pot sa stea locului. Sunt seducatori si aventurieri, rezervati si intelepti.

 

Novak. Un nume destul de frecvent in Cehia si in Serbia. Un nume care are la origine cuvantul « nov » care inseamna « nou ». Baietii cu acest nume sunt cei mai fermecatori, un amestec subtil intre seductie si autoritate. Sunt si niste cuceritori. Sunt si cele mai fidele persoane, cei mai buni tati si cei mai incredibili amanti.

 

Stanislav. Un derivat de la numele Stanislas. Cei care poarta acest nume sunt cei mai aventurieri. Sunt si niste cuceritori mereu in cautare de placeri noi si de noi lupte sau provocari. Sunt ghidati de pasiune si uneori se lasa dusi de ea. Sunt si niste persoane drepte si fidele.

 

Tomislav. Un nume foarte celebru in Croatia mai ales. Baietii cu acest nume au cel mai viu spirit. Sunt si niste rationali si niste intelactuali. Spiritul lor nu se odihneste niciodata. Nimic nu ii opreste si totul ii intereseaza. Sunt si sociabili, zambareti, prietenosi si bine dispusi.

 

Vladimir. Este un nume de origine slava extrem de raspandit. Sunt cei mai speciali, deoarece nu fac nimic ca restul lumii. Sunt niste solitari si niste aventurieri. Nu se bazeaza decat pe ei si iubesc provocarile.

 

Zoryn. Se poate scrie si Zorin. Sunt cei mai disciplinati si cei mai cuminti, cei mai drepti si justi. Sunt si in cautarea perfectiunii. Sunt si niste tati foarte buni. Uneori insa sunt mult prea seriosi.

Lasă un răspuns