Vrei sa dai fetiteti tale un nume plin de farmec si de caracter? Ce zici de un nume rar care are cea mai frumoasa sonoritate? Numele de origine slava sunt cele mai potrivite.

 

Anna. Numele de Anna este un nume foarte celebru in Europa in general. Numele de Anna vine in ebraica « hannah » care inseamna gratie. Fetitele care poarta acest nume au un caracter foarte puternic. Sunt niste femei puternice, capabile sa construiasca un imperiu dar si sa il distruga. Sunt si cele care iubesc ordinea, dreptatea si cuvantul lor de ordine este rabdarea.

 

Brana. Este un nume derivat de la Briana, este si femininul de la Brian. Un nume care se potriveste cel mai bine unor fetite foarte active. Brana este cea care are multiple calitati- inteligenta, abdare, curaj, generozitate si toleranta. Brana nu are timp sa se piarda in reverii. Este o femeie foare serioasa.

 

Danica. Este un nume foarte celebru in Muntenegru si in Serbia. Micutele care poarta acest nume sunt sensibile. Sensibilitatea se imbina la ele cu cea mai mare senzualitate. Nu pot trai singure si au nevoie de blandete, de rafinament si de tandrete. Daca nu gaseste aceste lucruri, se refugiaza in imaginar.

 

Ludmilla. Un nume foarte raspandit in toate tarile slave. Fetitele care poarta acest nume sunt cele mai energice. Iubesc sa imparta cu altii lucrurile, sunt pline de generozitate, de umilinta si au tendinta de a se sacrifica pentru o anumita cauza.

 

Milena. Este un nume derivat de la Mylena. Un nume foarte popular in Polonia, in Cehia sau in Slovacia. Milena este o combinatie intre Maria-Elena. Fetitele cu acest nume sunt cele mai vesele. Sunt cele care iubesc foarte mult viata, oamenii si natura. Se minuneaza de tot si de toate si stie cum sa profite de toate bucuriile pe care le ofera viata.

 

Nedeja. Este un nume care vine din « nadesdja » care inseamna speranta, nedejde. Fetitele care poarta acest nume sunt energia incarnata. Sunt ca si o flacara care nu se stinge niciodata. Speranta, curajul, generozitatea si fidelitata sunt principalele sale calitati. Sunt cele care inclazesc inimile si consoleaza. Sunt mereu in centrul unui grup de prieteni.

 

Natasha. Un nume derivate de la Natalia. Un nume foarte raspandit in Rusia. Sunt cele mai cuminti, mai intelepre si mai atente. Natasha este si un nume care poarta noroc. Totul pare sa le reuseasca. Dar Natasha este si cea care poate sa declanseze unele pasiuni sau conflicte. Un singur lucru le ghideaza in viata. Este vorba despre iubire.

 

Stanislava. Un nume care vine de la masculinul Stanislas si care este foarte celebru in Croatia. Sunt cele mai curajoase si cele mai dinamice. Sunt cele care ii apara pe cei slabi si care apara dreptatea.

 

Vladimira. Sunt cele care nu stau locului si care sunt cele mai vorbareti. Ironia lor si dezinvoltura le fac sa aiba insa si multi inamici. Sunt si cele mai provocatoare si nu fac lucurile la fel ca si ceilalti.

Lasă un răspuns