Esti in cautarea numelui perfect dar ai prea multe optiuni? De numele de origine spaniola ce zici? Pentru a te ajuta, am selctat pentru tine cele mai frumoase nume pentru baieti si pentru fetite din Spania.

Olé! Descopera cele mai frumoase nume care inflacareaza Peninsula Iberica. In program, referinte biblice, multe vocale precum « a » si « o »…

Maria este un nume important in Spania deoarece tin foarte mult la relgie. Numele de Maria se da cel mai adesea fetitelor pentru a o omagia pe Fecioara Maria. Fetitele sau femeile care poarta acest nume intelepciune si bunavointa.

Laura este un alt nume care este popular in Spania. Sunt niste persoane care fac tot felul de strategii si care iubesc sa fie la conducere.

Andrea. Este un nume care se dau atat fetitelor cat si baietilor in Spania. Sunt cele care sunt cele mai independente.

Mario. Mario nu este pregatit sa auda cuvantul game over. Doua cuvinte il pot caracteriza cel mai bine – loialitate si bunatate.

Carmen este un nume extrem de armonios. Fetitele cu acest nume sunt in continua cautare a unui ideal, sunt rationale si altruiste.

Diego sunt niste baieti voluntari si perseverenti, dar si niste persoane extreme de eficiente.

Alba. Un nume care vine din latinescul « albus », care inseamna alb, Alba este un nume mai rar dar care revine incet- incet la moda. Fetitele cu acest nume sunt misterioase, sunt secretoase…

Alejandro. Un prenume perfect pentru baietii care un caracter foarte puternic. Niste copii care vor iesi mereu in evidenta in curtea scolii.

Consuelo. Consuelo nu este numai o eroina din romanul lui George Sand ci este si un nume foarte celebru in Spania. Este un nume care inseamna consolare.

Javier. Micutii care poarta acest nume sunt in general niste persoane carismatice, dinamice si cu o personalitate foarte puternica.

Lucia. Un nume care vine din latinescul “lux” care inseamna “lumina”. Fetitele care poarta acest nume sunt seducatore, sunt cele care respira calmul si inteligenta.

Marco. Un nume care vine de la grecescul « martikos » consacrta zeului Marte. Acesti copii au un caracter afirmat, sunt foarte exigenti si tenace.

Pablo. Un nume care vine de la latinescul « paulus », care inseamna « mic, slab ». Un nume care a devenit celebru mai ales datorita unor persoane precum Pablo Picasso sau Pablo Neruda.

Sofia. Micile Sofia sunt niste perle. Si nu degeaba etimologa numelui lor inseamna « intelepciune » in limba greaca. Dar intelepciunea este si un lucru mai imprevizibil.

Sergio. Inteligenti si cu un spirit liber, cei care poarta acest nume au foarte multe lucruri de invatat de la cei din jur, mai ales de la parintii lor. Un nume care a fost celebru si acum foarte multi ani si care revine incet-incet la moda.

Marta. Discrete si rezervate, cele care au numele de Marta pot sa fie niste fetite nervoase. Au insa si o personalitate puternica, au nevoie de aventura si de libertate.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns