In curand va veni pe lume printesa voastra si inca nu ati ales un nume potrivit pentru aceasta? Nu intrati in panica. Numele inspirate de Biblie, pline de spiritualitate si de istorie, sunt cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci. Care sunt cele mai frumoase?

Eva. Eva este un nume care in ebraica inseamna « energica ». Deci se potriveste de minune fetelor mai dinamice, avide de libertate, senzuale si care adora viata.

Debora. Debora este un alt nume foarte frumos inspirat de Biblie care caracterizeaza fetele pline de pasiune si care pun suflet in tot ceea ce fac. Fetitele cu numele de Debora sunt impetuoase, sunt curajoase si sunt si extrem de tandre in acelasi timp.

Maria. Maria este cel mai intalnit nume din toate tarile crestine. Maria este un nume ideal pentru toate printesele entuziaste si inteligente. Fetitele ce poarta acest nune sunt rand pe rand, fie discrete, fie provocatoare. Dar sunt si puternice si fragile in acelasi timp.

Salomea. Nimeni nu are cum sa reziste fetitelor cu acest nume. Un nume ideal pentru fetitele foarte hotarate, pline de vigoare si de energie.

Gabriela. Pentru ca numele de Gabriela inseamna « forta lui Dumnezeu » in ebraica, acesta este ideal pentru printesele foarte puternice, pline de energie si determinare. Sunt decise, sunt voluntare si nu se simt in largul lor decat atunci cand se implica din plin in tot ceea ce fac.

Ana. Fetitele cu numele de Ana sunt intuitive, sunt perspicace, dar si dinamice, avand nevoie de mare stabilitate in tot ceea ce fac. Nu degeaba numele de Ana inseamna in « ebraica » gratie.

Judith. Un nume de origine ebraica, numele de Judith este un nume ideal pentru fetitele luptatoare, determinate, care reusesc in tot ceea ce isi propun. Sunt foarte dulci, foarte emotive, sensibile si iubesc sa se refugize in lumea viselor pentru a scapa de realitatea dura care le inconjoara.

Rebeca. Active si foarte independente, fetitele ce poarta acest nume sunt foarte ambitoase in acelasi timp si nu au nevoie de ajutor din partea nimanui.

Iris. Este un nume scurt si misterios, ideal pentru fetitele mai spontane, curioase, care cauta mereu sa isi imbogateasca cunostintele.

Lasă un răspuns