Cele mai frumoase nume inspirate de jocurile video

Să găsești un nume ideal pentru copilul tău ți se pare o adevărată aventură sau un adevărat joc? Cum ar fi atunci dacă te-ai inspira din eroii sau eroinele din aceste jocuri pentru a găsi cel mai frumos nume?

Iată câteva idei care să te inspire.

Joanna. Joanna este agenta din jocul Perfect Dark, o adevărată expertă în dejucarea comploturilor. Are cel mai puternic caracter deci este un nume ideal pentru o fetiță. Numele de Joanna este forma engleză de la Ioana, care în ebraică înseamnă Domnul este milos.

Lara. Adică la fel ca și Lara Croft din Tomb Raider. Adică o aventurieră prin excelență. frumoasă, inteligentă și combativă, a inspirat foarte mulți părinți. Un nume care vine din latinul larus, care înseamnă pescăruș de mare.

Ezio. Iată unul dintre eroii din saha Assasin’ s Creed. Un nobil florentin care nu se teme de nimic în luptele sale. Numele de Ezio vine de la grecescul aetius care înseamnă vultur.

Aeris. Fanii seriei Final Fantasy cunosc foarte bine acest nume. Este o magiciană specializată în folosirea magiei albe. Un nume care vine de la latinescul aera si aero care înseamnă aer sau a aerisi.

Mario. Nu mai are nevoie de nicio prezentare. Super Mario este un super joc care a inspirat o mulțime de părinți de la crearea sa în anul 1983. Iar fratele său Luigi, de asemenea. Mario este forma italiană a numelui Marius, care vine de la Marte, zeul roman al războiului.

Astrid. Îți place jocul Animal Crossing? În acest caz, numele de Astrid poate să fie cea mai bună alegere. În joc, Astrid este o celebră clarvăzătoare, o frumoasă panteră neagră. Oare eroina ta va avea și ea puteri divine? Rămâne de văzut… Astrid este un nume care înseamnă frumusețe, iubită și grațioasă.

Zelda. Un personaj feminin principal din jocul Legenda Zeldei, este un nume ideal pentru o prințesă. Numele său îți va plăcea cu siguranță, la fel și înțelepciunea sa.

Jill. Este unul din cele mai cunoscute personaje din Resident Evil. O expertă în explozibil care nu se teme de nimic… atenție deci dacă alegi acest nume pentru prințesa ta.

Lasă un răspuns