Bebe este pe cale sa soseasca si tu nu stii inca ce nume sa ii pui? Daca te-ai inspira din natura, in special de la flori? Florile sunt sinonime cu frumusetea, cu romantismul si sunt cele mai bune idei pentru a numi un baiat sau o fata.

Narcisa cea sensibila. Un nume inspirat de frumoasele flori albe sau galbene cu cel mai frumos parfum. Cele cu acest nume sunt inteligente, sunt avide de cunoastere si dau de fiecare data dovada de determinare.

Magnolia cea visatoare. Un nume care vine din latina si care inseamna « un arbore plin de flori ». Este si un nume destul de rar. Cele cu acest nume isi pun in contradictie umanitatea si latura lor visatoare, dar si spiritul drept si de analiza.

Narcis, cel independent. Narcis este un personaj cunoscut din mitologia greaca, un personaj indragostit de propria sa imagine. Cei care poarta acest nume sunt inteligenti, sunt determinati si independenti. Au si o mare sete de cunoastere.

Anemona, cea perseverenta. Daca vei avea nevoie de ea, va fi acolo sa te ajute. Este perseverenta, este eficienta, plina de vointa si stiu si cum sa se impuna.

Marjolaine. Marjolaine este un nume de planta aromatica, are si sensul de iarba. Cele care poarta acest nume sunt niste femei autoritare. Sunt puternice, sunt abile, sunt ambitioase si stiu cum sa se foloseasca de vointa lor pentru a ajunge acolo unde vor.

Iris, cea indrazneata. Iris este curcubeul din limba greaca. Un nume foarte popular si ideal pentru fetitele care sunt sigure pe ele. Sunt si indraznete si independente si dinamice si au un spirit de lider. Sunt o adevarata forta.

Margareta, cea idealista. Margareta inseamna perla in greaca. Cele cu acest nume sunt altruiste, sunt integre, sunt cele mai fidele amice.

Hortensia. Hortensia este un nume care vine de la latinescul « gradina ». Cele cu acest nume sunt atente si curioase, dau dovada de curaj si de dinamism.

Azaleea, cea delicata. Dar sunt si discrete si timide dar nu au pereche atunci cand vine vorba despre generozitate. In iubire se pot dovedi a fi pasionale dar nu isi vor sacrifica latura lor misterioasa.

Daisy. Daisy este Margareta din engleza. Este un nume ideal pentru cele mai puternice si cele mai energice fetite. Iubesc sa reuseasca, sunt tenace si sunt metodice. Au si un temperament de leader.

Rose. Este un nume romantic, care este si foarte popular. Vine din latinescul « rosa ». In Antichitate aceasta floare era unul din atributele zeitei Afrodita deci nu este de mirare ca este un nume care inspira foarte multa lume.
Lila. Cu acest nume se aduce un omagiu magnificei flori foarte parfumata. Este un nume care are si varianta Leila.

Violeta. O floare minunata si incantatoare care inspira foarte multi parinti. Sunt cele mai visatoare si cele mai sensibile. Chiar daca este un nume mai vechi, care isi trage originile din latina este un nume care este foarte in voga.

Anae. Un nume original care inseamna « floare maiestuoasa ». Un nume care vine din Tara Soarelui Rasare din ce in ce mai popular.

Ti-a placut?
Articolul precedentIolanda
Articolul următorSemnificatie nume – Silvia

LĂSAȚI UN MESAJ