Lorraine, Florence, Chelsea… Numele care vin cu un omagiu adus oraselor, regiunilor sau tarilor sunt ideale pentru copiii care vor avea un spirit de aventurier. Iata o selectie internationala cu cele mai frumoase nume.

 

Chelsea. Chelsea este un nume al unui cartier din Londra care se pare ca inspira foarte multa lume. Chelsea inseamna « port la mare ». Fetitele care poarta acest nume sunt foarte dinamice, muncitoare si cele mai bune organizatoare.

 

Nancy. Un oras foarte frumos din Lorraine, Nancy este un nume foarte frumos pentru fetite. Cele care au acest nume sunt pline de gratie, la fel cum o spune si semnificatia acestui in ebraica. Sunt entuziaste, comunicative, si se adapteaza foarte usor oricaror situatii.

 

Savahannah. Un oras din Louisiana care inspira multe lume. Micutele cu acest nume sunt pline de energie, de vitalitate, sunt curajoase si au un spirit viu.

 

Sydney. In latina iseamna « care locuieste in Sidon ». Un nume atribuit fetitelor dar si baietilor. Persoanele cu acest nume sunt foarte in largul lor cu cei din jur, au intuitie si sunt extrem de fidele.

 

France. Stiai ca France inseamna « liber/a » in latina? Chiar daca nu este un nume atat de celebru, este un nume ideal pentru fetitele sociabile, libere si logice. Variante – Francesca.

 

Florence sau Florenta. Un nume mai clasic, discret si atemporal, un nume ideal purtat de catre fetitele mai sensibile, ambitioase si independente.

 

Lourdes. Un nume inspirat din numele orasului in care Fecioara Maria si-a facut de mai multe ori aparitia. Cele cu acest nume sunt riguroase, curoajoase si cu un comportament exemplar. Stiu cum sa asculte si au un simt al organizarii fara pereche.

 

Lorraine. O regiune din partea de est a Frantei dar si un nume dat celor mai fermacatoare fetite. Variantele sale Lorene sau Loren sunt ideale pentru fetitele pline de energie, voluntare si foarte curajoase.

 

Sofia. Capitala Bulgariei, este si un nume pentru fetite foarte popular, un nume care in greaca inseamna « intelepciune ». Cele care poarta acest nume sunt indraznete, sunt seducatoare si foarte originale.

 

Virginia. Un stat din America, Virginia este si un nume care in Latina inseamna « pura ». Micutele cu acest nume sunt comunicative, entuziaste si generoase.

 

Milan. Capitala modei in Italia, Milan este si un nume pentru baieti. Milan inseamna « iubit de catre popor » in latina. Micutii cu acest nume sunt metodici, tenace, foarte organizati si fiabili.

 

Paris. Celebra capitala franceza este si un nume fie pentru baieti, fie pentru fete. Un nume celebru mai ales in Statele Unite. Cei cu acest nume sunt niste perosoane pline de viata, curioase si independente.

 

Unele vedete se inspira si ele de la numele de orase. Fiul lui Reese Witherspoon se numeste Tennessee pentru a aduce un omagiu orasului in care s-a nascut. Numele precum India sau Camden sunt si ele destul de populare.

 

Alte nume – Roman, Tomis, Asia, Australia, Bulgaria, Carra (un rau din Irlanda), Europa, Itza (ruine ale populatiei mayase in Mexic), Jamaica, Kanchi (oras din India), Nyysa (oras din Grecia), Nuria (oras din Spania), Petra (asezare arheologica din piatra in Iordania), Umbria (o regiune din Italia), Victoria (lacul Victoria), Everest , Israel, Jordan (raul Iordan), London (capitala Angliei), Paxton (oras vechi din Anglia), Rehan (oras arab sacru), Remington (oras vechi din Anglia), Rio (raul Rio Grand, la granita Mexicului cu SUA) Taj (de la Taj Mahal, India).

Lasă un răspuns