Cele mai frumoase nume sinonime cu curaj

Nu mai încape îndoială. Bebelușii care s-au născut în plină pandemie și care au învins criza Covid-19 sunt adevărați luptători. Cu siguranță că și curajul de care au dat dovadă mamele lor în timpul izolării a fost transmis și copilașilor.

Iată deci câteva nume sinonime cu curaj, care să vă inspire.

Leonard. Leonard este un nume din ce în ce mai popular, care vine din latină, unde înseamnă leu. Dar și din germanicul hard care înseamnă curajos. Putem interpreta acest nume deci – puternic ca și un leu. Se spune despre copiii care au acest nume că sunt rezonabili, cerebrali, diplomați și inteligenți.

Roland. Nu este un nume foarte popular, dar are o semnificație foarte frumoasă. Vine de la germanicul hrod care înseamnă glorie și de la land care înseamnă teritoriu. Roland este un curajos, un veritabil cuceritor.

Valeria. Este un nume care vine de la latinescul Valere care înseamnă a se arăta curajos și a se purta bine. Se spune despre fetițele cu acest nume că au multă imaginație și că dau mereu dovadă de creativitate.

Edith. Edith este un nume germanic, unde înseamnă bogăție, curaj și prosperitate. Cele care portă acest nume sunt luptătoare și determinate. Edith este o fată care adoră să se distreze și cum să profite de viață din plin.

Gabriel. Gabriel este un nume care vine din ebraică și care înseamnă forță și Dumnezeu. Gabriel este deci sinonim cu forța lui Dumnezeu. Gabriel este un băiat altruist, ambițios și dinamic.

Matilda. Matilda este un alt nume germanic care înseamnă forță și putere. Matilda este o fire determinată și foarte curajoasă, care nu se lasă cu una cu două.

Victor. Este un nume victorios, fără doar și poate. Vine de la verbul latinesc vincere, care înseamnă a învinge. Copiii care poartă acest nume sunt atenți la cei din jur, foarte inteligenți și foarte deschiși la spirit.

Charlotte. Vine din germanicul karl, care înseamnă puternic și viguros. Cele care poartă acest sunt curioase și se gândesc la bucuria celor din jur. Charlotte este foarte curioasă și îi pune pe cei din jur mai presus.

Lasă un răspuns