Daca ingerasul tau se va nastre vara, iti venim in ajutor cu cateva idei de nume solare, care se vor potrivi de minune celor nascuti in cel mai frumos antotimp.

Care sunt deci cele mai frumoase nume pentru fete?

Astrée. Foarte in voga in Antichitate, numele de Astrée este derivat din grecesul astron care desemneaza toate corpurile ceresti. Fetitele ce poarta acest nume sunt pacifiste, nu suporta conflictele, sunt rezervate si discrete. Dar sunt si foarte ambitioase.

Dalia. Dalia este un nume foarte popular in Italia, un nume de origine ebraica, insemnand «  ramura de flori ». Fetitele ce poarta acest nume sunt foarte independente, adora libertatea si au cea mai puternica personalitate.

Iris. Iris este un alt nume foarte popular, de origine greaca care inseamna « curcubeu ». Fetitele ce poarta acest nume sunt in cautare de echilibru, sunt unerori mai anxioase dar sunt si foarte devotate.

Isla. Isla este un nume mai rar, foarte frumos, ideal pentru fetitele foarte fermecatoare si visatoare. Fetitele ce poarta acest nume se exprima foarte usor, sunt pline de viata, comunicative, vesele si optimiste.

Norah. Un nume popular in tarile arabe, care inseamna « lumina » in araba si “stralucirea soarelui” in greaca. Cele care poarta acest nume sunt discrete, rezervate si timide, dar si foarte sensibile sau generoase.

Care sunt cele mai frumoase nume solare pentru baieti?

Anwar. Un nume foarte frumos pentru baieti, derivat din araba, care inseamna « lumina ». Cei care poarta acest nume sunt foarte misteriosi si fermecatori, sunt timizi, comunica mai greu, dar sunt si foarte intelectuali.

Celestin. Celestin este un nume care are origini latine si care inseamna « cel care se raporteaza cerului ». Baieteii cu acest nume sunt foarte fermecatori, sunt o companie foarte placuta, au o anumita aura de mister si vor sa fie mereu pe placul tuturor.

Suliac. Suliac este un nume foarte rar, de origine celta care inseamna « soare ».

Elouan. Elouan este un nume de origine bretona ideal pentru baietetii independenti si curajosi. Sunt si foarte carismatici si dinamici, obosind foarte rar. Cei cu acest nume sunt foarte curiosi si vor sa descopere mereu lucruri noi.

Lasă un răspuns