Emil, Alice, Eugen, Ioana… numele vechi purtate de stramosii nostri revin la moda. Si este si normal. Sunt subtile si sunt elegante, dar sunt si extrem de romantice. Ia calea numelor retro pentru a gasi numele ideal pentru copilul tau, fie el baiat, fie ea fata.

 

Daca numele moderne nu iti mai plac, selectia noastra iti va veni in ajutor cu siguranta.

 

Cele mai frumoase nume vechi pentru baieti.

 

Emil. Este un nume de origine latina, un nume care inseamna si « muncitor » in germana. Baietii cu acest nume sunt si colerici sunt si concilianti. Iubesc sa straluceasca, sa fie priviti si sa fie iubiti.

 

Victor. Este un nume masculin de origine latina care inseamna « victorios ». Cei care poarta acest nume au o anumita forma de echilibru si de armonie. Sunt avizi de calm si de liniste si sunt si extrem de sentimentali. Sunt si in cautare permanenta de atentie. Sunt cei mai fermecatori.

 

Ioan. Este un nume de origine ebraica, un nume care revine in moda. Baietii cu acest nume sunt deschisi la spirit si sunt extrem de sociabili. Sunt veseli, sunt plini de viata, inteligenta lor uimeste si farmecul lor incanta.

 

Leon. Este un nume vechi care inseamna leu in latina. Sunt cei mai sensibili, sunt cei care iubesc sa isi realizeze proiectele asociindu-se chiar daca iubesc independenta si libertatea.

 

Eugen. Este un nume masculin de origine greceasca. Cei care poarta acest nume sunt niste fiinte profunde, calduroase si generoase. Sunt veseli si simpatici si acorda o mare importanta aparentei lor.

 

Armand. Sunt cei mai avizi de calm si de libertate. Dar iubesc si sa comunice si au nevoie de multa afectiune.

 

Nume de fete.

 

Albertina. Un derivat de la Albert. Cele care poarta acest nume sunt niste cochete care iubesc sa seduca. Sunt si foarte sensibile si se lasa ghidate de emotii. Acorda si o mare importanta vietii lor sentimentale.

 

Alice. Sunt persoanele cele mai pline de viata. Sunt dotate cu un simt innascut al comunicarii, sunt extravertite si sunt curioase de toate lucrurile care le inconjoara.

 

Luiza. Este un nume de origine germanica care este foarte in voga. Persoanele care poarta acest nume sunt misterioase si rezervate. Dar sunt si niste fiinte pragmatice care iubesc sa lucrez cat mai multe.

 

Victoria. Sunt cele care au o puternica personalitate. Iubesc sa se ocupe de cei din jur, sunt foarte creative si iubesc estetica.

 

Ioana. In general, cele care poarta acest nume sunt cele mai ambitioase si cele mai curajoase. Sunt si cele care se lasa ghidate de intuitie.

 

Josefina. Cele care poarta acest nume sunt niste persoane extremde intuitive. Sunt energice si voluntare, nu ezita artunci cand vine vorba despre a se folosi de farmecul lor, sunt spontane si capricioase si lumea le rezista cu greu.

 

Berta. Este un nume de origine germanica care inseamna stralucitoare si ilustra. Daca fetele cu acest nume par rezervate, acest lucru se datoreaza faptului ca au nevoie de timp pentru a se adapta mediului.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns