Uneori retro, alteori moderne, cel mai adesea originale, prenumele date de vedete bebelusilor lor ne pot inspira. Iata care sunt cele mai frumoase prenume alese de vedete pentru bebelusii lor.

Amada. Dupa Esmeralda, Ryan Gosling si Eva Mendes au fost binecuvantati cu sosirea pe lume a micutei Amada, in aprilie 2016. De origine spaniola, prenumele Amada semnifica frumoasa de smarald.

Amalia. Pe data de 22 februarie, anul trecut, Natalie Portman a dat nastere micutei Amalia. Acest prenume de origine germanica semnifica muncitoare.

Daisy Josephine. Olivia Wilde si sotul sau Jason Sudeikis au devenit parintii lui Daisy Josephine pe data de 11 octombrie 2011. Extrem de original, prenumele Daisy semnifica margareta in limba engleza. Cat despre Josephine, acesta este un prenume de origine ebraica care inseamna Dumnezeu va ajuta.

Ines este un prenume ce semnifica pur, cast, in limba greaca. Ines este prenumele ales de Blake Lively si Ryan Reynolds pentru a doua nascuta.

Mabel este un prenume raspandit in Franta in special. Mabel a fost ales de Russell Brand pentru fiica sa nascuta in luna noiembrie a anului trecut. In limba latina prenumele Mabel semnifica cea iubita.

Maya. Deja mama unei micute Alma, Gal Gadot, cea care a intrat in pielea personajului Wonder Woman a dat in luna martie nastere unei alte fetite care a primit numele de Maya. Maya este un prenume care semnifica apa sau sursa in ebraica si iluzie in sanscrita.

Rose/Rosa. Rose este numele primei nascute a actritei Scarlett Johanson si a fostui sau partener, Francais Romain Duriac.

Hayden. Noua formula a prenumelui Aiden, Hayden este prenumele ales de actrita din Anatomia lu Grey, Camilla Luddington pentru bebelusul sau, nascut in luna aprilie.

Dimitri, un nume extrem de raspanit din Rusia, Italia si Serbia este cel pe care l-au ales cuplul format din Mila Kunis si Ashton Kutcher pentru baietelul lor, al doilea nascut de altfel. In limba greaca, Dimitri semnifica cel care iubeste pamantul.

George este numele pe care l-a dat actrita Lea Seydoux fiului sau. Un prenume care semnifica a lucra pamantul in limba greaca.

Lasă un răspuns