Iti doresti un prenume poetic si spiritual pentru baietelul tau? Ce ar fi daca ai opta pentru un prenume biblic? Iata o selectie a celor mai frumoase prenume biblice pentru baieti.

Paul este un prenume ce semnifica mic, slab si umil in limba latina. Paul este un baietel care se lasa ghidat in viata de spiritualitate si de intensitatea intuitiei sale. Este genul de persoana careia ii place sa asculte si sa invete cat mai multe lucruri.

Ioan este un prenume prezent in tot Occidentul crestin si este ideal pentru un baiat care gandeste inainte de a actiona. Fascinat de viata sub toate formele sale, baietii care poarta numele de Ion sunt convinsi de faptul ca nimic nu este imposibil daca exista vointa.

Matei este un prenume ce a fost purtat de apostolul lui Iisus Christos, unul din cei patru scriitori ai Evangheliei. Matei este un baietel inteligent si descurcaret.

Luca este un prenume masculin de origine latina si inseamna lumina. Natura introvertita si solitara, Luca prefera sa pastreze nelinistile si problemele pentru el, nu ii place sa vorbeasca despre viata sa personala prea mult.

Isaac este un baietel bipolar. Atat neincrezator cat si lucid, atat poet sensibil cat si persoana spirituala.

Bartolomeu este un prenume ideal pentru o persoana care isi respecta angajamentele si promisiunile. Bartolomeu este un baiat sensibil si atent, stie cum sa ii ajute pe ceilalti cu un sfat sau o vorba buna. Este cel mai bland si mai fidel baietel din lume.

David, cel iubit de Dumnezeu, reprezinta un melanj perfect de senzualitate, inteligenta si vointa puternica. Reprezinta bucuria de a trai in persoana.

Natanael este un derivat al prenumelui Nathan. Dotat cu o inima si un suflet pur, Nathanael proneaza cultul adevarului.

Samuel era un profet din Israelul secolului XI. Baietii care poarta numele de Samuel sunt spirituali si spontani.

Zaharia este unul din cei 12 profeti biblici si semnifica Dumnezeu si-a amintit.. Zaharia este un baietel inteligent.

Adam este numele primului barbat, nume dat de insusi Dumnezeu. Adam este o persoana misterioasa carea ii este greu sa isi exprime sentimentele.

Lasă un răspuns