Venirea pe lume a baietelului tau se apropie cu pasi repezi si inca nu ai gasit un prenume potrivit pentru acesta? Ti-ai dori un prenume muzical, sonor, clasic…esti tare nehotarat. De ce sa nu iei in considerare prenumele portugheze?

Adamo este un prenume de origine italiana, extrem de raspandit in tarile latine. Este un derivat al prenumelui Adam, de origine ebraica care semnifica pamant. Micutul Adam este un baietel timid si secretos care comunica destul de greu cu ceilalti. Caracterul sau misterios il face sa para rece si distant. Atras de stiinta si descoperiri, Adam este tentat de o cariera de cercetator sau de profesor. Este o persoana fidela si fiabila.

Salvador ete un prenume ce figureaza in top 10 al celor mai frumoase si mai cautate prenume portugheze. Vine din latinescul salvator care inseamna cel care vindeca. Salvador este un baietel model, intelept si lucid, loial si extrem de atasat de familia sa. Prietenii sai ii apreciaza sfaturile pertinente, stiu ca pot apela la el ori de cate ori este nevoie.

Timoteo este un prenume ce vine din grecescul timotheos care inseamna cel care se teme de Dumnezeu. Energic, Timoteo este mereu cu zambetul pe buze, mereu bine dispus, nu se lasa coplesit de probleme. Sincer si onest, poate fi naiv in unele cazuri. Pentru a avansa in viata, simte nevoia sa fie stimulat. Afectuos, persoanele din jurul sau ii apreciaza optimismul.

Oscar este un prenume de origine germanica. Oscar este un baietel extrem de incapatanat. Chiar daca se inseala asupra unui lucru si este constient de acest lucru, continua sa isi sustina cu ardoare si incapatanare cauza. Din fericire, odata cu varsta aceasta incapatanare se transforma in vointa. Oscar este convins de faptul ca poate muta muntii din loc datorita perseverentei sale. Gustul pentru aventura il determina sa calatoreasca mult.

Raphael este un prenume ebraic si semnifica doar Dumnezeu poate vindeca. Rafael este un baietel simplu, caruia ii place natura, sa se joace in aer liber. Fara a fi naiv, Rafael priveste lumea inconjuratoare cu incocenta. Rafael le aduce apropiatilor sai multa fericire.

Lasă un răspuns