Foarte poetice si pline de simboluri, cele mai frumoase nume de fetite, cu cea mai frumoasa semnificatie sunt cele care ar trebui sa te inspire de fiecare data.

Pentru ca numele alese pentru copii, atat pentru baietei, cat si pentru fetite, sunt cele care poarta o mostenire, o simbolisitica, dar si o valoare foarte importanta pentru parinti, acestea sunt cele care ar trebui sa stabileasca personalitatea fiecaruia si sa determine o anumita traiectorie. Deci alegerile pe care le faci nu ar trebui sa se faca la intamplare. Care sunt insa cele mai frumoase alegeri pentru fetite?

Celeste. Este un nume foare frumos, provenit din greca veche, care inseamna « care se raporteaza cerului ». Fetitele ce poarta acest nume sunt echilibrate, sunt devotate familiei si foarte ordonate.

Diana. Este un nume derivat din latina, unde Diana inseamna « divina ». Un nume purtat si de zeita Vanatorii in mitologia romana.

Eileen. Un nume extrem de frumos si de original provenit din greaca, unde inseamna « stralucirea soarelui ». Fetitele cu acest nume sunt foarte curajoase, curioase, dinamice, independente si fermecatoare.

Lucia. Un nume care ne duce cu gandul la « lumina », cel putin asta inseamna in latina. Un nume ideal pentru fetitele pline de energie, seducatoare, care iubesc descoperirile si care sunt cele mai indraznete si mai originale.

Sara. Acest  nume inseamna in ebraica « printesa » (Sarah).Sara este cel mai frumos nume pentru fetitele intuitive, care pun mare pret pe fidelitate si relatii si care se adapteaza foarte usor in acelasi timp.

Esther. In limba persana, Esther inseamna « stea ». Esther a fost sotia preferata a regelui persan Assureus. Un nume ideal pentru fetitele cu un simt practic foarte dezvoltat, entuziaste, sensibile si foarte comunicative.

Roxana. Un nume care semnifica sarbatoare sau stralucire. Fetitele ce poarta acest nume sunt impulsive, spontane si foarte fermecatoare. Dar sunt si foarte dinamice, curioase si hotarate.

Eleonora. Eleonora este un nume derivat din greaca, unde inseamna « compasiune ». Feitele ce poarta acest nume sunt foare intelepte, cuminti si spirituale.

Margot. Margot este un diminutiv de la « Marguerite », care inseamna « perla » in greaca veche. Sunt cele mai fidele fetite, dar si cele mai diplomate si mai sociabile.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns