La Hollywood, vedetele se intrec in a gasi pentru copiii lor cele mai originale nume. Shiloh, Seraphina, Kingston, Marquise, North sau Phinnaeus…cine are cel mai extravagant si mai original nume? Au aceste nume vreo semnificatie?

Bronx Mowgli. Pete Wentz si Ashlee Simpson au un baietel nascut in 2008 pe care l-au botezat Bronx Mowgli deoarece tatal sustine ca celebra carte, Cartea Junglei a creat o legatura speciala intre el si Ashlee.

Blue Ivy. Beyonce si Jay-Z au ales acest prenume pentru fiica lor nascuta in 2012 deoarece este un nume plin de simboluri. Blue face referire la albumul artistului « The Blueprint » si Ivy reprezinta cifra norocoasa a artistei, patru in limba romana (IV).

Maddox. Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox in 2002, in Cambodgia. La origine baietelul se nume Rath Vibol insa actrita a decis sa il boteze Maddox si lanseaza astfel trecerea la seria de prenume masculine ce se termina cu x.

Shiloh. Fiica lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie s-a nascut in 2006 in Namibia. Cuplul a decis sa o numeasca Shiloh nume ce in limba ebraica inseamna « oaza de liniste ».

Pax a fost adoptat de cuplul Brangelina in 2007. Angelina a explicat la acea vreme ca au ales sa il numeasca Pax deoarece mama sa i-a sugerat acest nume cu putin timp inainte sa moara.

Knox. Geamanul micutei Vivienne poarta acest nume, un omagiu bunicului patern, tatal lui Brad Pitt al carui prenume era Kno. Cuplul a decis sa mai adauge un x pentru a face o legatura cu Pax si Maddox.

Suri. Micutei Suri i se potriveste de minune acest nume deoarece semnifica « printesa » in ebraica. O alegere perfecta pentru o domnisoara capricioasa.

Brooklyn. Victoria si David Beckham nu au cautat prea mult pentru a gasi un nume pentru fiul lor. I-au dat numele orasului in care acesta a fost conceput, Brooklyn.

Harper Seven, fiica Victoriei si a lui David Beckham a fost numita urmand sfaturile lui Brooklyn care le-a sugerat sa ii dea numele de Harper, personajul preferat din Vrajitorii din Waverly Place. Sapte este cifra fetis a cuplului.

Hazel si Phinnaeus. In alegerea numelor pentru gemenii sai Julia Roberts nu a dus lipsa de originalitate. Baiatul a primit numele de Phinnaeus si fetita Hazel.

Rumeur. Fiica cea mare a lui Bruce Willis si a lui Demi Moore poarta numele de Rumeur ceea ce a inaugurat o traditie in sanul cuplului, aceea de a-si numi fiicele dupa dansatoarele de cabaret de la Lucky Luke.

Lasă un răspuns