Cele mai originale nume inspirate de IKEA

Nu, nu îți vom spune să îți numești copilașul Malm, Kallax sau Billy, ci am găsit câteva idei la marca suedeză celebră în lumea întreagă, care sunt originale și care te vor inspira cu siguranță.

Ingo. Această masă de pin a mărcii suedeze, este de fapt inspirată de un nume scandinav de origine germanică. Ești tentat de acest nume? În acest caz, vei avea un copilaș care va avea un apetit excelent.

Malinda. Acest nume de pernă de scaun în formă pătrată este un nume… cel la unei actrițe și producătoare de origine americană. Nu este un nume foarte comun, dar s-ar putea să îți placă…

Henrika. Este un nume destul de dulce pentru un copilaș. Henrika este numele unei serii de pleduri și de perne ale mărcii suedeze. Este și un nume adevărat în Suedia. Vine din germanicul heim și rik,care înseamnă casă și rege. Cu siguranță că bebe va fi regele casei!

Stig. Știi taburetul sau scaunul de bar? Descoperă în acest caz și numele. Stig sau Stieg este un nume de origine scandinavă, care vine de la formula veche stiga, a merge, în sensul de a hoinări, a vagabonda.

Laiva. Numele de Billy nu te tentează deloc? Alege în acest caz, numele de Laiva, adică să te inspiri de la numele unei alte etajere… Laiva este numele finlandez care desemnează vaporul și care are și un plus de originalitate, deoarece nu există ca nume.

Fejka. Este un nume original pentru fete sau băieți, care este folosit pentru a desemna plantele artificiale din ghiveci. Deci este un nume ideal pentru cei care adoră plantele sau sunt grădinari în devenire.

Samla. Vine de la cuvântul suedez samla care însemnă a colecta. Numele acestor cutii de depozitare este foarte cunoscut și reprezintă și o idee de nume foarte originală. Poate că bebe care va avea acest nume va fi mare fan curățenie…

Aina. Perdele sau materiale la metru…iată încă un produs clasic și un nume adevărat în Suedia. Este varianta finlandeză a numelui Hannah care în ebraică înseamnă grație. În malașă aina înseamnă viață.

Lasă un răspuns