Astepti cu nerabdare venirea pe lume a ingerasului tau dar inca nu te-ai hotarat la un nume? Cum ar fi sa alegi un nume original dar si foarte sic in acelasi timp? Care sunt cele mai bune alegeri?

Amaury. Amaury este un nume de origine germanica, un nume destul de rar si destul de vechi, folosit mai ales in Evul Mediu. Cei care poarta acest nume sunt foarte curiosi, afectivi, dar si foarte nerabdatori in acelasi timp.

 

Arthur. Arthur este un nume de origine celta, din ce in ce mai popular. Cei care poarta acest nume au un gust pronuntat pentru risc si un caracter foarte puternic. In plus, adora sa fie lideri, datorita farmecului lor.

Edgar. Un nume purtat mai ales de nobilimea engleza care se potriveste de minune mai ales baieteilor care au un caracter malefic, dar care sunt si cei mai realisti si mai dinamici. Baieteii cu numele de Edgar reusesc in tot ceea ce isi propun.

Eloi. Un nume care inseamna « cel ales », foarte raspandit si foarte potrivit baiteilor mai comunicativi. Sunt si foarte ambitiosi si hotarati, amuzanti si populari in randul copiilor.

Stanislas. Stanislas este un nume de origine poloneza, ideal pentru cei mai ambitiosi baietei care nu se dau batuti in fata greutatilor. Sunt si persoane pe care te poti baza fara probleme, atente si care au simtul responsabilitatii.

Virgil. Un nume purtat si de un mare poet latin, ideal pentru cei carora le place sa actioneze. Cei cu acest nume sunt plini de viata, dinamici, ambitiosi, pe care riscurile nu ii sperie, ba din contra.

Maxentiu. Maxentia a fost mai demult un nume dat fetitelor, dar lucrurile s-au schimbat si versiunea masculina de Maxentiu este din ce in ce mai in voga. Baieteii cu acest nume sunt idealisti, fac orice pentru a-si indeplini scopurile, pentru a-si apara cauza si caracterul nobil. In plus, sunt foarte sociabili deci au foarte multi prieteni.

Louis. Louis a fost un nume foarte popular, dar in zilele noastre este din ce in ce mai putin intalnit. Un nume ideal pentru baieteii harnici,hotarati si ambitiosi. In plus, sunt persoane pe care te poti baza.

Lasă un răspuns