Determinarea celor mai populare prenume dintr-o țară nu este o sarcină ușoară, darămite la nivel mondial. Cu toate acestea, s-a reușit întocmirea unui astfel de clasament, alături de prenume fiind oferit și derivatele acestuia.

Ai impresia că ai un prenume original? Sau, din contră, ai avut mereu impresia că numele tău este mult prea comun? Iată un top al celor mai oferite prenume din întreaga lume pentru a te inspira pentru bebelușul tău.

Mohammed. Este vorba despre cel mai oferit prenume din lume, mai ales dacă ținem seama de toate declinările sale precum Mohamed, Muhammed, Mouhammed sau Muhammet.

Marie. Marie se află pe locul doi în clasamentul mondial al celor mai oferite prenume din lume, cu declinările sale tradiționale: Maria, Mariah, Mary.

Santiago. Prenume de origine ebraică, îl regăsim în special pe coasta latină a globului și semnifică cel pe care Dumnezeu îl favorizează.

Sophie. Prenumele Sophie semnifică înțelepciune și posedă o mulțime de derivate: Sofia, Sofie, Sophia, Sonia…

Emma. Emma este un prenume de origine germanică, provine de la Erma. Este un prenume pe care îl regăsim practic pe toate continentele din lume.

John. Prenumele John posedă și el o mulțime de declinări, făcând din el prenumele cel mai oferit din lume de pe locul șase. Printre derivatele sale de menționat sunt Johnny, Jonathan sau Jean.

Ali. Ali este un prenume arab la origine care semnifică cel care este crescut sau cel care este pe primul loc.

Anna. Anna este un prenume de origine ebraică, derivat de la un alt prenume, de la Hannah, care semnifică grație.

Lily. Lily se află pe locul 9 în topul celor mai oferite prenume din lume, este extrem de popular în China în special. Printre derivatele sale regăsim Elisabeth, Lizzie, Betty sau Leslie.

William. William este un prenume extrem de popular in Anglia.

Din topul celor mai oferite prenume din lume mai fac parte și următoarele, la fel de frumoase ca primele 10: Alexandre, Alice, Arthur, Ben, Aiden, David, Diego, Charlotte, Christophe, Jack, Inès, Lara, Laura, Léa, Manon, Olivia sau Pierre. Ție care ți se pare cel mai frumos?

Lasă un răspuns