Cele mai sic nume pentru copii sunt prestigioase, impozante, elegante, sonore, putin elitiste si seduc din ce in ce mai multi parinti in fiecare an. Dar daca te-ai plictisit sa tot auzi peste tot nume precum Diana, Camelia, Paulina, Anna sau Charlotte, exista inca multe alte alegeri foarte bune pe care le-ai putea face. Care sunt insa cele mai bune alegeri de facut?

Izaura. Care este semnificatia acestui nume? Briza gentila. Foarte interesant. Nu-i asa? In plus, Isaurie este o regiune din Asia Minora. Iar numele de Izaura chiar este cel mai sic nume- este foarte clasic, foarte burghez si foarte elegant in acelasi timp.

Eudes. Un nume cu semnificatii aparte, precum « nobil sau avere ». Dar si un nume foarte sic si rafinat, ideal pentru baieteii diplomati, ambitiosi si sigur pe ei.

Blanca. Un nume care a fost purtat de atre regine deci fara indoiala ca are cele mai frumoase aluri nobile si rafinate. Un nume care face referire directa la alb deci la puritate si la inocenta.

Gonzague. Este un nume foarte rar si foarte original care se refera la o familie nobila italiana din secolul XVI. Un nume foarte sic ideal pentru baieteii foarte amabili si diplomati.

Leopoldina. Numele de Leopoldina provine din germana, unde inseamna « popor curajos ». Este un nume vechi, purtat si de fiica lui Victor Hugo, un nume rar, intalnit doar in cercurile mai nobile sau mai inalte.

Briac. Briac este un nume care in limba celta inseamna « putere, noblete si respect ». Semnificatii care se potrivesc de minune cu personalitatea baieteilor ce poarta acest nume.

Solena. Solena ne duce cu gandul la solemn, un nume ideal deci pentru fetitele senine, optimiste si mereu cu zambetul pe buze.

Constantin. Este un nume foarte rar si rafinat care provine din latinescul « constant », un nume incarcat de istorie, care a fost purtat de numerosi imparati din Orient, de mai multi sfinti si de un papa.

Olimpiu. Un nume care ne duce direct cu gandul la Muntele Olimp, un nume clasic, un nume care face furori si in zilele noastre.

Lasă un răspuns