Bebelusul tau urmeaza sa vina pe lume intr-o zi calduroasa de vara? Cum ar fi sa ii gasesti un nume de sezon? Descopera selectia noastra de prenume de vara, insorite pentru un bebelus mangaiat de razele soarelui.

Marin. Marin este un derivat al prenumelui Marinus care in latina semnifica maritim. Tandrete, sensiblitate si emotivitate reprezinta principalele calitati ale unui mic marinar.

Nora este un prenume de origine greaca ce semnifica stralucirea luminii. Determinate si curajoase, micutele ce poarta numele de Nora sunt pline de energie.

Elouan este un prenume breton extrem de raspandit pe coasta de Vest. In celta, Elouan desemneaza lumina. Micutii ce poarta numele de Elouan se caracterizeaza printr-o energie debordanta.

Aurora are drept semnficatie insorit, zori, rasarit. Aurora este in egala masura numele zeitei zorilor in mitologia romana. Sub aceasta de alura a divinitatii, Aurora este dotata cu o mare sensibilitate si cu o fidelitate iesita din comun.

Morgan este un prenume mixt care inseamna copilul oceanului in celta. Morgan este un copil determinat, curajos si ambitios. Este insetat de aventura si de explorare, este extrem de curios de tot ce il inconjoara.

Alize semnifica in limba germana de vita nobila si se raporteaza in egala masura numelui vantului tropical. Dotat cu un puternic spirit de analiza si determinata, Alize nu se lasa purtata de vant, este o persoana lucida si serioasa.

Dylan este un prenume galez ce semnifica mare. Sub o carapace mica se ascunde un baietel sensibil si afectuos. Insa, din pacate, de cativa ani incoace, prenumele Dylan nu se bucura de popularitatea de odinioara.

Iris, in greaca desemneaza un curcubeu. Micuta Iris va lumina viata parintilor sai asemeni unei raze de soare datorita caracterului sau indraznet si sensibilitatii sale.

Bilal este un prenume care in limba araba evoca marea, apa. Bilal este un baiat plin de energie, dinamic.

Benjamin semnifica in ebraica Fiul Sudului. Baietii care poarta acest nume sunt perseverenti, ambitiosi si plini de vitalitate.

Nacim se traduce in limba araba prin aer proaspat. Plin de vitalitate, Nacim ii va face fericiti pe parintii sai, va aduce lumina in viata lor.

Lasă un răspuns