Cauti nume de baieti americane penrtu a-ti boteza ingerasul? Clasice sau vintage, numele de origine americana pentu baieti incep sa seduca din ce in ce mai multi parinti. Aveti nevoie de o idee pentru un baietel? Iti propunem o selectie cu cele mai originale nume de origine americana.

Cele mai frumoase nume americane pentru baieti

Cabe. Este un nume de origine anglo-saxona, un nume care se aseamana cu Gabe, cu Abe, Cade sau Cage. Este un nume destul de rar.

David. Este un nume de baieti inspirat din Biblie extrem de raspandit prin lume. Poti gasi semnificatia numeui David detaliata foarte bine aici.

Costello. Numele de Costello este nume cae vine de la numele de familie irlandeze cu o traditionala terminatie in o. Folosirea unui nume de familie pe post de prenume este un lucru din ce in ce mai raspandit. De exemplu si Parker se foloseste asa.

Detroit. La origine, Detroit este un oras. Dar incepand cu anul 2013 foarte multi baieti au fost numiti asa.

Jacob sau Iacob in romana. Un nume care inseamna inlocuitorul. Jacob este un nume inspirat de la inventatori. Cei care poarta acest nume sunt in general foarte incapatanati, voluntari si vicleni. Jacob este un nume american de baieti destul de popular si in Europa.

Michael. Echivalentul lui Mihai din romana. Un nume celebru datoria arhanghelului care poarta acelasi nume. Baietii cu acest nume sunt in general extravertiti, altruisti si pasionati.

Ethan. Numele Ethan face parte din numele celebre care inseamna fermitate, constanta. Cei care poarta acest nume sunt in general altruisti, cu un caracter puternic dar si foarte sensibili.

Joshua. Este un nume care in ebraica inseamna « Dumnezeu salveaza ». Baietii cu numele de Joshua sunt in general discreti si ambitiosi.

Multe nume americane de baieti au fost traduse

Daniel. Un nume mai vechi dar care este extrem de raspandit. Daniel este un nume care inseamna « Dumnezeu est singurul care judeca ». Baieteii care poarta acest nume sunt in general gratiosi, sociabili si seducatori.

Cristopher. Este un derivate de la numele Cristophe. Un nume american insa care vine de la grcescul Khristophoros care inseamna « purtator de Hristos ».Baietii cu acest nume sunt niste baieti voluntari si dotati cu un adevarat simt al umorului. Au si un caracter extrem de puternic si nu le este teama sa isi asume unele riscuri.

Anthony. Un derivat de la Antoine sau Antoniu. Un nume purtat de numerosi regi, sfinti sau artisti. Un nume care in greaca inseamna « floare » si in latina « inestimabil ». Cei care poarta in general acest nume sunt energici, iubesc sa aiba dreptate si detesta sa li se atraga atentia.

Jeff. Este un diminutiv de la Geoffrey. Este un nume de origine germanica care inseamna « pacea Domnului ». Baietii care poarta acest nume sunt in general altruisti dar si visatori.

Matthew. Un nume care vine de la mattai si care inseamna « prezent, dar ». Baietii cu acest nume sunt cei mai rabdatori. Sunt si afectuosi si rabdatori. Matthew face parte din categoria nume de baieti americane si este destul de popular in Europa.

Andrew. Un nume care vine de la grecescul andros care inseamna « ilustru printre barbati ». Cei cu numele de Andrew sunt cei mai curajosi, determinati si puternici. In Romania, parintii care nu doresc un nume rar de baieti precum Andrew de obicei aleg numele Andrei care este asociat cu un nume popular romanesc.

Alexander. Andros inseamna in greaca “barbatul sau vindecatorul”. Baietii cu numele de Alexander sunt in general sociabili, vorbareti si curiosi.

Alte nume frumoase – Noah, echivalentul de la Noe, James, Ryan, Logan, Jayden, John, Nicholas, Tyler, Christian, Jonathan.

Lasă un răspuns