Numele de băieți care poartă noroc sunt cele care evocă bucuria, speranța sau prosperitatea. Aici intră unele exemple precum Mathis, Said sau Bonifaciu.

Ei bine. Da. Cel puțin aceste lucruri le au în comun unele nume precum Eden, Mathis și Said. Sunt de bun augur pentru cei mai norocoși băieți !

Eden. Este un nume mixt, atât pentru băieți, cât și pentru fete care vine de la englezescul Eadun, provenit din doi termeni care înseamnă prosperitate și urs. În ebraică, Eden înseamnă deliciu. Cei care poartă acest nume sunt cei mai cuminți și cei mai înțelepți.

Said. Este echivalentul arab al numelui Felix. Înseamnă în arabă, cel favorizat de destin. Un nume ideal pentru cei mai delicați băieței.

Mathis. Mathis este un nume derivat de la Matei, care înseamnă darul lui Dumnezeu. Este un nume popular peste tot în lume care se potrivește celor mai rezonabili copii.

Noam. Este un nume care înseamnă dulce și bucurie în ebraică. Cei care poartă acest nume sunt cei mai timizi.

Felix. Este un nume de origine latină care înseamnă fericit. Cei care poartă acest nume sunt cei mai inteligenți și cei mai intuitivi.

Edmond. Acest nume este derivat de la numele vechi Eadmund care înseamnă prosperitate și protecție. Un nume ideal pentru cei mai comunicativi copii.

Bonifaciu. Bonifaciu este un nume care vine de la latinescul bonus si fatum și care se traduce prin un destin fericit. Este un nume, foarte vechi, dat încă din Antichitate. Cea mai bună alegere pentru cei care sunt în căutare de originalitate. Cei care poartă acest nume sunt cei mai atenți și mai originali.

Eudes. Este un nume medieval care vine de la termenul germanic ce înseamnă nobil și norocos în latină. Cei care poartă acest nume sunt sociabili, sunt simpatici și cei mai fermecători.

Fael. Acest nume nu este un diminutiv pentru Rafael. Este un nume din cultura musulmană ideal pentru copiii vigilenți, respectuoși și pacifici.

Gad. Este un nume ce înseamnă noroc în ebraică. În Vechiul Testament, Gad este fiul lui Iacob și  Zilpa. Cei care poartă acest nume sunt cerebrali și cei mai energici.

Lasă un răspuns