Ești în căutarea unui nume frumos, original, dar foarte ușor de pronunțat în același timp? Un nume de care copilul tau să se mândrească peste tot? Cum ar fi să alegi din categoria de nume de băieți internaționale?

Adam. Adam este un nume foarte ușor de pronunțat în foarte multe limbi. Un nume din categoria de nume de băieți internaționale foarte popular mai ales în tările creștine, dar și în cele musulmane sau evreiești. Adam este primul bărbat creat de Dumnezeu, care în babiloniană înseamnă umanitate.

Rayan. Un nume ideal pentru băieți format din combinația numelor irlandeze Ryan, care înseamnă arabă rege și din Rayane, care înseamnă frumos sau împlinit. Un nume care seduce din ce în ce mai mulți părinți pentru cei mai curioși și mai independenți.

Gabriel. Gabriel este un nume clasic din categoria de nume de băieți internaționale care înseamnă forța lui Dumnezeu în ebraică. Un prenume bilblic, pe placul tuturor părinților, indiferent de cultură.

Alex. Alex este un nume clasic, dar și foarte popular, și el din categora de nume de băieți internaționale, derivat de la prenumele grecesc Alexandros, care se pronunță foarte ușor în numeroase țări.

Noah. Noah este un nume de băieți internațional, foarte frumos, adorabil chiar. Derivat din ebraicul Noe, Noah este un nume ideal pentru băieții simpatici, sociabili și buni.

Lucas. Insemnând lumină în latină, numele de Lucas este un nume perfect pentru un băiețel. Un nume foarte în vogă în diferite tări precum Brazilia, Germania, Quebec sau Elveția și care se adaptează mai multor limbi.

Yann. Yann este forma derivată a numelui Ioan sau Jean. Un nume din categoria de nume de băieți internaționale foarte răspândit în mai multe țări.

Harry. Iată un nume adorabil pentru un băiețel, din ce în ce mai popular datorită lui Harry Potter. Un nume care înseamnă conducător, perfect cu alte cuvinte pentru un mic prinț.

Tom. Un nume cunoscut mai ales datorită faptului că este diminutivul lui Thomas dar care începe să fie un nume de sine stătător. Este derivat de la prenumele Theoma, care înseamnă geamăn. Evocă carisma, sociabilitatea, dar și afecțiunea.

Simon. Un alt nume din categoria de nume de băieți internaționale foarte popular în tările iudaice sau creștine, ideal pentru băiețeii voluntari, exigenți și responsabili.

Jad. Dacă vrei un nume pentru îngerașul tău, care să se pronunțe la fel în toate limbile, atunci Jad poate să fie cea mai bună alegere. Inseamnă Darul lui Dumnezeu în arabă.

Lasă un răspuns