Astepti cu nerabdare sosirea pe lume a baietelului tau si nu ai intentia sa ii dai un nume obisnuit? Te-ai gandit sa alegi unul din numeroasele nume de baieti rare? Atunci te afli in cel mai potrivit loc deoarece am adunat pentru tine cateva din cele mai frumoase nume de baieti rare. Cu siguranta vei gasi macar unul pe placul tau.

Abriel este un nume de baieti rare si semnifica nascut in aprilie in limba latina. Abril se potriveste de minune unui baiat intuitiv, organizat si dotat cu un simt relational deosebit de dezvoltat.

Aden este un alt nume inclus in categoria de nume de baieti rare, o varianta a lui Adem, versiunea araba a celebrului prenume Adam. Extrem de rar, Aden desemneaza o persoana curioasa, dinamica si independenta, curajoasa si carismatica.

Amiel semnifica » poporul lui Dumnezeu » in ebraica. Un nume de baieti rare, Amiel desemneaza o persoana tenace, angajata, metodica si extrem de fiabila.

In limba latina, Casian semnifica gol, Casian este o persoana spirituala, determinata si originala.

Prenumele de Ciaran este un alt nume de baieti rare si vine din irlandeza, semnificatia acestuia fiind brunet. Din punctul de vedere la caracterului Ciaran este o persoana autoritara, autonoma, energica si ambitioasa.

In vietnameza, Dao semnifica filozofii. Inlus in categoria nume de baieti rare, Dao desemneaza o persoana intuitiva si  fidela care se adapteaza de minune in orice situatie si in orice loc.

Prenumele Eliad semnifica zeul poporului in  ebraica si desemneaza o persoana perseverenta, eficienta si decisa.

In ebraica, prenumele Elior semnifica Dumnezeu este lumina mea. Extrem de rar, acest prenume face referire la indrazneala, la descoperire, la ratiune si la seductie, se potriveste de minune unui baiat nascut vara.

Mergand mai departe cu categoria de nume de baieti rare gasim un alt prenume frumos si anume Helory care inseamna nobil sau generos in bretona. Desemneaza o persoana perseverenta, logica si eficienta.

Prenumele Iago caracterizeaza o persoana curajoasa, dinamica, independenta, curioasa si carismatica.

Un alt nume inclus in categoria nume de baieti rare este Keo care face referire la Keokuk, un sef Indian care a trait in anul 1830 in America de Nord. Extrem de rar, Keo este un prenume ce desemneaza o persoana metodica, fiabila, determinata si ambitioasa.

In ebraica, Kolia, un alt nume de baieti rare semnifica vocea lu Dumnezeu. Kolia este o persoana optimista, pragmatica, organizata si motivata.

Lael este un nume rar cu o semnificatie frumoasa, dedicat lui Dumnezeu. Desemneaza o persoana hotarata, otpimista, pragmatica si creativa.

Lilo este un prenume rar ce semnifica ceea ce este al meu este si al Lui. Lilo este o persoana sensibila dar sociabila.

Manua este un prenume exotic, originar din Tahiti si semnifica pasare purtatoare de fericire. Desemneaza o persoana energica, persevernta, onesta si eficienta.

Octavian este un prenume ce inseamna al optulea in latina si desemneaza o persoana puternica si organizata, dotata cu un suflet de leader.

In mitologia greaca, Priam este ultimul rege al Troiei. Extrem de rar, desemneaza o persoana pragmatica, creativa si optimista.

Roan este varianta moderna a lui Rohan si caracterizeaza un baietel pragmatic, optimist, sociabil si hotarat.

Suliac semnifica soare in bretona si evoca sociabilitate, diplomatie, bunatate si loialitate.

Telio este un prenume ce provine din grecescul theos, zeu si evoca inteligenta, stiinta, independenta, logica si meditatie.

Bernard isi are originea in cuvintele germanice „ber” si „hard”, si semnifica urs puternic. De la acest prenume  au mai derivat si numele rare de Barnat, Bernat, Birnat, dupa anul 1500 fiind purtate si de romani.

Numele rare de copii pot influenta starea copilului dar si sansa lui la noroc si bogatie. Specialistii au aratat ca alegerea unui nume rar – pentru copil – nu este intotdeauna o alegere fericita de aceea trebuie sa il alegi cu tentie.

Consulta articolul nostru cu nume de baieti  rare si iti garantam ca vei gasi ceva demn de micul tau print. Esti in cautarea unui un nume  mai special? Lista noastra contine nume de baieti rare si deosebite care sa satisfaca atat pretentiile tale, cat si ale partenerului tau, ba chiar si pe cele ale nasilor si celorlati membri ai familiei. Cu siguranta numele pe care il vei alege din articolul nostru il va face mandru pe baietelul tau atunci cand va creste mare.

Lasă un răspuns