Gossip Girl, House of Cards, Castel, Game of Thrones, Scandal sau Vampire Diaries… serialele au o multime de fani in ultimii ani. Nu exista vreo persoana care sa nu fie dependenta de serialul sau preferat. Fiecare are ceva al sau foarte special si subiectele sunt din ce in ce mai captivante. Dar cum ar fi sa alegi un nume pentru bebelusi inspirat din serialele tale preferate?

Arya, Game of Thrones. Un nume care inseamna nobil. Arya este generoasa si independenta si stie cum sa isi faureasca propriul sau drum.

Arizona, Grey’s Anatomy. Arizona este un nume care ne duce cu gandul la delicatete, blandete si afectiune. Un nume original care, in plus, suna foarte bine.

Gabrielle, Desperate Housewives. Frumoasa, amuzanta si sensibila, Gabrielle este foarte puternica si are grija de cei din jur. Un carcater puternic, minunat care va sti cu siguranta cum sa se faca remarcata.

Olivia, Scandal. Personajul Oliviei Pope inspira cu siguranta foarte multa lume atat ca femeie cat si datorita numelui sau. Un nume foarte placut auzului pentru o fetita dinamica si motivata.

Nate, Gossip Girl. Oare cine nu a visat vreodata sa se intalneasca cu faimosul Nate din popularul serial? Un nume care inspira inteligenta, curaj si reusita.

Oliver, Arrow. Cu un astfel de nume, copilul tau se va tranforma cu siguranta in super erou. Oliver este omniprezent, original, saritor…

Joey, Friends. Nu cred ca este cineva care sa nu fi auzit de celebrul serial american. Cei 6 prieteni faimosi au umplut inimile noastre ani la randul. Un nume celebru pentru un baiat sarmant, cuceritor si aratos.

Callie, Grey’s Anatomy. Un nume din ce in ce mai popular datorita serialului la fel de popular. Diminutiv de la numele Calliope, Callie este un prenume foarte girly.

Lisa, Dr. House. Un nume plin de caracter pentru cele mai delicate fetite.

Bran, Game of Thrones. Un nume pentru cei mai dulci si mai blanzi baietei, dar si cei mai inteligenti.

Carl, The walking Dead. Carl este foarte atasat de familia sa si respecta mereu traditiile care i-au fost transmise din generatie in generatie.

Claire, House of Cards. Un personaj cu un simt innascut pentru datorie si organizare, un nume ideal pentru o fetita organizata.

Teresa Lisbon,The Mentalist. Teresa este cea mai indemanatica, plina de viata care nu isi doreste sa se lase cuprinsa de monotonie sau de o anumita rutina.

Ezra, Pretty Little Liars. Ezra este foarte ciudat si misterios in acelais timp. In plus, este extrem de introvertit si secretos.

Elena, Vampire Diaries. Elena este o fata de o frumusete si de un farmec uluitoare. Este cea care fascineaza mereu prin acel « je ne sais quoi » unic si prin aerul sau foarte distins.

Lasă un răspuns