Fie ele mai raspandite sau mai rare, numele de copii inspirate de prietenele noastre animalele sunt foarte frumoase, armonioase si originale. Care sunt cele mai bune alegeri care sa te inspire?

Ines. Ines este un nume de origine latina care inseamna « miel ». Un nume din ce in ce mai popular care pare promis unui destin de cuceritoare.

Swann. Swann este un nume atribuit atat baieteilor cat si fetitelor, care in engleza inseamna lebada. Cei care poarta acest nume sunt celebri datorita calmului lor implacabil, dar si a facilitatii lor de adaptare.

Léa. Un nume de origine pariziana foarte popular, care inseamna « gazela sau vaca salbatica ». Fetitele ce poarta acest nume au un minunat simt artistic.

Hermina. De origine franceza si scandinava, numele de Hermina vine de la un animal fabulos, a carui blana devine alba iarna, fiind un simbol frumos al puritatii.

Arnaud. Arnaud este un nume cu o dubla semnificatie. Inseamna « vultur » si inseamna in acelasi timp. « putere ». Cei care poarta acest nume sunt plini de viata, sunt curiosi si castigatori in orice domeniu.

Vanessa. Vanessa este un nume de origine greaca, unde inseamna « fluture ». Fetitele ce poarta acest nume iubesc ordinea, traditiile si se lasa duse de val din cand in cand doar.

Evrard. Un nume masculin care inseamna « porc mistret ». Cei care poarta acest nume sunt o forta a naturii iar cei din jurul lor pot sa se bazeze pe ei in orice situatie.

Lara. Lara inseamna in greca « pescarus de mare ». Fetitele ce poarta acest nume sunt foarte sociabile si nu se tem de absolut nimic.

 

Agnel. Agnel este un nume foarte dulce pentru baietei ce vine din latinescul « agnellus », care inseamna « mielusel ». In plus, este un nume purtat si de sfinti in secolele VI si XIII.

Linda. Linda a fost si va fi un nume foarte in voga, un nume care in germana inseamna « sarpe ». Cele care poarta acest nume sunt deci foarte mandre de ele, rezervate si fermecatoare in acelasi timp.

Filip. Este un nume purtat de regi, de imparati si de printi, fiind « cel care iubeste caii ».

Lasă un răspuns