Daca esti un spirit aventurier si daca iti place la nebunie sa calatoresti si sa descoperi mereu locuri si culturi noi, inseamna ca cele mai frumoase nume inspirate de calatorie sunt cea mai buna idee pentru copilul tau.

Deci daca iubesti foarte mult sa explorezi si sa fii mereu in miscare, de ce nu ai incerca sa transmiti acest virus si ingerasului tau? Nu exista o mostenire mai frumoasa ca o calatorie, prin intermediul careia invatam in permanenta, ne imbogatim si ii descoperim pe cei din jur.

In plus, acest univers extrem de bogat si de autentic, plin de simboluri, este foarte bogat in nume atipice, nume cu cele mai frumoase semnificatii.

Noe. O veritabil oda adusa calatoriilor, Noe inseamna « consolare » sau « repaos ». Este un nume scurt, cu cea mai frumoasa sonoritate care a redevenit foarte in voga si care se potriveste unui baietel nonconformist si visator.

Sinbad. Un nume foarte original, de legenda, un nume oriental care inseamna « cel care infrunta furtuna ». Un nume care a fost popularizat de celebra fabula persana care povesteste periplul unui marinar. Dar un nume care a devenit simbolul prin excelenta al calatoriilor si al celor care iubesc la nebunie aventurile. Sinbad este un nume foarte original, care ne seduce prin poezia si simbolistica sa.

London. Este un nume international, care ne duce in mod ineitabil cu gandul la capitala londoneza. Dar este si un omagiu minunat adus lui Jack London, scriitorul care a celebrat calatorile prin toate romanele sale. Cea mai frumoasa mostenire deci pentru aventurierii incepatori.

Zohra. Un nume foarte popular in Orientul Mijlociu foarte rar inca. Zohra este numele dat lui Venus, deci este un nume care ne duce cu gandul la iubire si stralucire.

Milan. Este un nume de orgine slava care aduce un omagiu celebrului oras italian. Vei fi sedus cu siguranta de acest nume foarte muzical si elegant, un savant amestec de mai multe culturi.

Adriana. Este un nume care vine din latinescul « adrianus », folosit pentru a desemna locuitorii cetatii Adria. Un nume cu radacini antice si cu o eleganta foarte moderna care te va seduce cu siguranta.

Lasă un răspuns