Nume de copii sinonime cu speranță

Un bebeluș dorit, un bebeluș miraculos, care poartă speranța viitorului și a iubirii… există o mulțime de nume frumoase care poartă cu ele speranța, optimismul sau bucuria de a trăi.

Nume pentru fete

Amel. Este un nume arab care înseamnă speranță. Se spune că cele care poartă acest nume sunt determinate, foarte fermecătoare, ambițioase încrezătoare, energice și fidele. Nu este un nume foarte popular, dar cu siguranță că va atrage din ce în ce mai multă lume în viitorul apropiat.

Asha. De origine indiană, Asha este un nume care înseamnă dorință sau speranță. Micuțele cu acest nume sunt foarte expresive, comunicative, curioase și fermecătoare. Asha este un nume foarte popular în India.

Esperanza. În latină, înseamnă a spera. Esperanza este un  nume de origine spaniolă. Cele care poartă acest nume sunt optimiste, sensibile, sociabile și curioase.

Mila. Este un nume de origine hispanică, slavă sau germanică? Câte puțin din toate. Mila este cea care portretizează simbolica miracolului. Mila este o fire foarte altruistă, veselă sociabilă, entuziastă și deschisă.

Nadia. Este un nume provenit de la cultura rusă care înseamnă speranță. Este un nume derivat de la Nadege. Cu un spirit foarte deschis, emotivă, generoasă și visătoare, Nadia este și ambițioasă și devotată.

Nume de băieți

Celestin. Adică cel care vine de la cer. Aceasta este semnificația acestui nume rar, dar original și foarte frumos. Cei care poartă acest nume sunt riguroși, disciplinați, ambițioși tandri și fermecători.

Dorian. Doarian este un nume de origine greacă, care înseamnă cadou, dar. Cei care poartă acest nume sunt cei mai sensibili, generoși, curajoși, iubitori și calmi.

Mathias. Este un nume care vine din ebraică și care înseamnă dar de la Dumnezeu. Cei care poartă acest nume sunt cei mai pasionali, cei mai entuziaști, generoși și serviabili. Sunt empatici și știu cum să îi asculte pe cei din jur.

Remi. Este un nume frumos de origine latină, care înseamnă cel care vindecă. Cei care poartă acest nume sunt sensibili, generoși, buni, sinceri și aventurieri.

Theo. Este un nume cu rădăcini atât germanice, cât și grecești. Înseamnă darul lui Dumnezeu. Cei care poartă acest nume sunt călduroși, generoși, călduroși și loiali.

Lasă un răspuns