Cauti un nume american pentru fetita ta? America te face sa visezi si vrei mai mult ca oricand sa dai un nume american viitorului tau copil, mai precis fetitei? Stiai insa ca majoritatea numelor de origine americana sunt din Europa? Pentru a sti care sunt cele mai fumoase nume « made in U.S.A, citeste acest articol.

Afla in continuare care sunt cele mai frumoase nume americane de fete

Emily. Un nume care este echivalentul Emiliei. Un nume care a fost purtat de foarte multe sfinte. In germana inseamna « muncitoare », in latina inseamna « rivala », in greaca « viclenie ». Fetitele care poarta acest nume sunt in general energice, spontane si emotive. In general, in Romania, fetele sunt botezate Emilia ca si derivat al numelui american Emily. Daca totusi vrei sa alegi un prenume rar pentru fetita ta, te poti decide asupra numelui american.

Abigail. Un nume care in ebraica inseamna “sursa de bucurie, de fericire”. Fetitele cu acest nume sunt cele mai vesele, curioase, dinamice si curajoase. Este un nume rar de fata insa destul de popular in Europa, mai ales in Irlanda si Anglia.

Beverly. Fetitele cu acest nume sunt pline de pasiune, ambitioase si abile.

Kristen. Un deruvat de la numele de Cristina, de origine mediteranneana care inseamna in greaca « Mesia ». Fetitele care poarta acest nume sunt in general sociabile, intuitive si fidele.

Hailey. In mod straniu, acest nume de fetite inseamna “erou” si este de origine scandinava. Este considerat a fi insa american deoarece este un nume foarte raspandit. Fetitele cu acest nume sunt in general calme, calduroase si vesele.

Cameron. Fetitele cu acest nume sunt realiste, sunt voluntare si au simtul responsabilitatii. In romania este un prenume rar ales de viitorii parinti.

June. Este un nume mai antic care inseamna « iunie » si care este asociat cu o forta vitala. Fetitele cu acest nume sunt cele mai dinamice, sunt curioase si independente.

Unele nume de fete americane sunt foarte populare si in Romania

Daisy. Este un nume derivat in engleza de la Margareta. Un nume care vine si de la « day’s eye » adica « ochiul zilei ». Fetitele cu acest nume sunt in genral tenace, angajate, dar si dinamice.

Elizabeth. Sunt niste fettite care sunt in general independente, emotive, dar si sigure pe ele.

Addison. Un nume derivat de la Adam care inseamna « fiul lui Adam » in realitate. Cele care poarta acest nume sunt conciliante, interesate de estetica si impresionabile.

Ava. Un nume foarte frumos derivat de la Eva. Un nume mai vechi care isi trage originile din limba ebraica care inseamna « a da viata ». Fetitele cu acest nume sunt cuminti, intelepte, binevoitoare si cerebale.

Samantha. Este echivalentul feminin al numelui Samuel. Un nume care in armeana inseamna « cea care asculta ». Fetitele cu acest nume sunt cele mai dinamice, curioase si curajoase.

Madison. Inseamna « fiul lui Maude ». Fetitele cu acest nume sunt cele mai entuziaste, voluntare si determinate.

Amber. Un nume care vine de la Ambre. Este si derivat din greaca si inseamna nemuritor. Niste fetite foarte optimiste, creative si pragmatice. Amber este unul dintre cele mai frumoase nume inspirate de minerale.

Heather. Sunt altruiste, intuitive, dar si cele mai delicate.

Ashley. Un nume care se da si baietilor. Fetitele cu acest nume sunt independente, delicate si incapatanete.

Alyssa. Un nume care inseamna « de vita nobila ». Fetitele cu acest nume sunt independente, dinamice si curioase.

Pe intregul mapamond, numele americane sunt alese de catre parinti pentru ca au un iz modern si hollywoodian. Mai enumeram cateva nume de fete americane destul de populare in ultimul timp chiar si pe meleagurile mioritice:

Sharon, Kelly, Mia, Bittany, Ella, Briana, Lily, Taylor, Brenda, Jamie, Meredith, Stacy, Holly, Kimberley.

Lasă un răspuns